Anunnaki din Nibiru

Anunnaki din Nibiru
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-701-503-7
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Anunnaki din Nibiru

Creatorii uitaţi ai omenirii. înrobitorii, salvatorii şi arhitecţii ascunşi ai Noii Ordini Mondiale

Gerald R. Clark

 

 
 
 
Multe descoperiri istorice şi scripturale care nu au fost incluse sau au fost răstălmăcite în Biblia canonică au ieşit acum la lumină. Accesul la manuscrise cum ar fi Cartea lui Enoh, evangheliile de la Nag Hammadi, Cartea Fericirilor, alte texte istorice, sintetizate şi corelate reprezintă o adevărată revelaţie comparativ cu credinţele comune găsite în cultura occidentală modernă.
    Uneori lectura volumului pare încărcată cu date tehnice. Citite însă cu atenţie şi corelate cu argumentele autorului, ele se dovedesc absolut necesare pentru a demonstra o ipoteză pentru mulţi şocantă: suntem continuu sub controlul entităţilor care 
au creat omul modern acum zeci de mii de ani şi de multe ori omenirea nu a făcut altceva decât să servească unor interese străine planetei Pământ! Şi totuşi trăim o epocă în care suntem foarte aproape de a ne elibera de această servitute, în pofida conflictelor tot mai numeroase şi mai violente care izbucnesc pretutindeni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0876 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.