Autohipnoză și tehnici subliminale

Autohipnoză și tehnici subliminale
-10%
Preț: 34,20 lei
38,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391528
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x20 cm

DESCRIERE

Autohipnoză și tehnici subliminale (contine CD)

Autor: Eldon Taylor

 
Nu ezita să folosești autohipnoza şi tehnologia subliminală ca instrumente de dezvoltare personală!
În mod nedrept și dezinformat, aceste două tehnici sunt învăluite cu o aură de misticism, devenind un fel de legende urbane. Adevărul e că atât autohipnoza, cât şi comunicarea subliminală sunt susţinute de cercetări complexe, ce le demonstrează eficienţa. Odată deprinse, ele pot fi personalizate pentru orice situaţie şi folosite aproape oriunde şi oricând.
Cartea „Autohipnoză şi tehnici subliminale” te învaţă concret și corect să-ţi explorezi și să-ţi dezvolţi personalitatea.
Află de la Eldon Taylor, expert cu prestigiu internaţional, care sunt beneficiile realiste și pragmatice ale hipnozei şi comunicării subliminale.
 

„Eldon îşi prezintă experienţele fascinante de viaţă într-un mod înălţător şi plin de inspiraţie. Cred că orice persoană din domeniul meu profesional va găsi această carte extrem de folositoare.“ (Dr. Raymond Moody, medic, psiholog și specialist în experienţe la limita morţii)


„Viitorul menţinerii propriei stări de bine este acum, odată cu apariţia acestui ghid complex pentru armonia şi sănătatea personală. Ai datoria faţă de tine însuţi să citești şi apoi să folosești instrumentele eficiente pe care Eldon le oferă în această carte impresionantă.“ (Dr. Norman Shealy, neurochirurg și specialist în gestionarea durerii)


„Studiez creierul uman de mai bine de trei decenii. În tot acest timp, fără să știu, Eldon Taylor studia mintea. Din fericire, am avut privilegiul de a-l cunoaște pe Eldon și de a-i citi minunatele cărţi. În Autohipnoză și tehnici subliminale el explică puterea conexiunii minte – creier – materie și cum putem folosi unelte incredibile pentru a ne perfecţiona.” (Dr. John L. Turner, neurochirurg)

 

Eldon Taylor


Este autorul premiat a peste 300 de cărţi şi programe video şi audio şi gazda unei populare emisiuni radio, intitulate Provocative Enlightenment. Este inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk™ şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „Maestrul Minţii” şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală. Eldon a fost criminalist mai mulţi ani, conducând investigaţii şi examinări cu detectorul de minciuni. Este inclus în numeroase topuri Who’s Who, este membru în Asociaţia Americană de Psihoterapie şi susţine conferinţe în întreaga lume. Cărţile şi materialele sale audio-video sunt traduse în peste 15 limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0835 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.