Bucătăria cu îngeri. Stareța Rahila, văzătoarea cu duhul

Bucătăria cu îngeri. Stareța Rahila, văzătoarea cu duhul
-10%
ISBN: 978-973-136-536-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 184
Format: 13 x 20 cm
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Bucătăria cu îngeri. Stareța Rahila, văzătoarea cu duhul

Serghei Lebedev arhimandrit

 
 
Anevoie este să zu­grăveşti în cuvânt credinţa vie şi atotcuprinzătoarea dragoste întruchipate în marea călăuzitoare, neuitata maică Rahila din Mănăstirea Mântuitorului de la Borodino!
Stareţa primea norodul îndurerat în chilia ei şi, grabnică mângâietoa­re, călăuzea sufletele necăjite pe calea mântuirii. Înzestrată cu darul înaintevederii şi al pă­trunderii duhovniceşti, străvedea sufletul celor ce veneau la dânsa şi întreaga lor viaţă, nu nu­mai din prezent, ci şi din viitor.
Atâtea lacrimi a şters maica Rahila de pe faţa celor îndureraţi, încât se poate spune fără îndoia­lă că, de ar fi adunate laolaltă, s-ar umple toate chiliile în care a vieţuit de‑a lungul timpului în mănăstire. De aceea o numeau toţi „scumpa noastră maică mângâietoare, îndrumătoare şi aju­tătoare”.
Pentru toţi cei care o cinstesc, pentru toţi cei pe care i‑a întărit şi i‑a aşezat pe calea cea dreaptă a vieţuirii creştine, este, desigur, de ma­re folos să cunoască mai multe despre această viaţă închinată în întregime lui Hristos şi întăririi celor şovăitori în credinţă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0956 sec