Calatoria pentru copii. Eliberarea minunatului potential al copilului tau

Calatoria pentru copii. Eliberarea minunatului potential al copilului tau
-10%
thumbthumb
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 175

DESCRIERE

Calatoria pentru copii. Eliberarea minunatului potential al copilului tau - Brandon Bays


…volumul de fata, Calatoria pentru copii este o carte care ne inspira si ne umple de entuziasm. Este destinata in primul rand parintilor si tuturor celor care ingrijesc copii.

Cartea ne ofera instrumente practice prin care putem deveni partenerii copiilor nostri, ajutandu-i sa isi elibereze geniul innascut, lasandu-si astfel calitatile naturale sa straluceasca si spiritul lor sa zboare liber.

Prin aplicarea tehnicilor simple si usor de pus in practica descrise in aceasta carte, ii vei putea ajuta pe copii sa se elibereze de blocajele lor emotionale si de problemele lor fizice.

Cartea este plina de povesti inspirationale din viata reala si contine doua procese pentru copii descrise in detaliu.


• Matthew avea opt ani si era diagnosticat cu ADD. Era un copil retras, ostil si cu note mici la scoala. Dupa trei Calatorii succesive a ajuns un copil plin de afectiune, primul in clasa lui.

• Raksha avea cinci ani si suferea de multiple alergii cronice si de un astm acut. Dupa ce a realizat Calatoria, s-a vindecat complet.

• Emma avea 11 ani si era un copil inchis din punct de vedere emotional, din cauza divortului parintilor ei. Calatoria a invatat-o sa isi ierte parintii si sa isi manifeste din nou sinele plin de incredere si de iubire.

…………………………

Brandon Bays a inventat o tehnica de vindecare absolut remarcabila, care a ajutat-o sa se vindece de o tumoare de marimea unei mingi de fotbal, fara medicamente si fara chirurgie, in numai sase saptamani. Prin exemplul sau personal, a inspirat milioane de oameni sa isi trezeasca potentialul real si sa se elibereze complet de blocajele emotionale si de bolile fizice.

"Brandon isi conduce cititorii de-a lungul unei calatorii incredibil de inspirationale.”

DEEPAK CHOPRA, autorul cartii Intinereste si traieste mai mult

………………………

"Brandon Bays este un suflet remarcabil, iar povestea legata de vindecarea si de reconcilierea ei este o dovada a capacitatilor pe care le au toti oamenii.”

ANTHONY ROBBINS, autorul cartii Trezeste uriasul dinlauntrul tau

………………………

Fragment din carte


…dacă eşti familiarizat cu diferitele aspecte ale procesului, vei descoperi că aceste instrumente pot fi extrem de utile în momente la care te aşteptai mai puţin.

Cu doi ani în urmă, am trăit o experienţă dramatică. Într-o după‑masă de duminică am ieşit în larg cu o barcă pe frumosul lac din partea de nord a oraşului Sydney, împreună cu buna mea prietenă Samantha şi cu fiica ei în vârstă de şase ani, Jade, o fetiţă extrem de inteligentă şi de sclipitoare.

Ne-am ancorat barca în faţa unui restaurant încântător cu o terasă luxuriantă şi plină de verdeaţă, în mijlocul unei grădini pline cu sculpturi, tufişuri modelate şi un crâng de trandafiri.

Din fericire, am găsit una din ultimele mese libere, iar după ce am comandat, Jade şi-a întrebat mama dacă se poate juca în grădină până când vine mâncarea. Jade nu este doar un copil sclipitor, ci este de-a dreptul precoce, unul din acei copii care te impresionează, despre care zici că are 16 ani, nu şase.

Este extrem de înţeleaptă, minunat de pragmatică şi de directă, şi foarte responsabilă pentru vârsta ei (ba chiar pentru orice vârstă!). Masa noastră avea vedere către grădină, aşa că o puteam vedea jucându-se. Prin urmare, Samantha a fost de acord să o lase să se joace, dar a avertizat-o că nu trebuie să se apropie de treptele care duceau către lac, iar Jade a fost imediat de acord. Răspunsul ei spontan ne-a dat de înţeles că avea să respecte întocmai instrucţiunile extrem de rezonabile ale mamei sale.

………………………

…Jade s-a dus aşadar în grădină şi a început să alerge şi să se joace, în timp ce noi o priveam cu încântare, căci fetiţa se integra admirabil în natură. În cele din urmă, am început să discutăm despre alte subiecte, aruncând când şi când câte o privire către Jade. Exact în timp ce ne amuzam pe un subiect oarecare, am auzit un strigăt din depărtare, şi ne-am dat seama că era scos de Jade.

Abia ce ne luaserăm privirile de la ea. Ne-am repezit în grădină şi am găsit-o pe Jade la pământ, ţinându‑se de un picior, suspinând şi acoperită de sus până jos cu pământ, lângă rămăşiţele unui ghiveci uriaş din ciment în care fuseseră flori şi care zăcea acum spart pe pământ. Ghiveciul trebuie să fi cântărit cel puţin 50 de kilograme înainte de a se fi prăbuşit.

I-am verificat imediat piciorul ca să văd dacă şi-a rupt vreun os şi am observat că începuse să se formeze o vânătaie mare. În timp ce îi mişcam fiecare deget şi îi verificam mobilitatea gleznelor, Samantha a încercat să le explice celor de la restaurant, care intraseră în panică, faptul că totul era în regulă.

Era doar o întâmplare nefericită, dar nu se soldase cu oase rupte sau cu răni grave. Samantha s-a oferit imediat să plătească daunele, dar patronul restaurantului a refuzat, şi toată lumea a oftat uşurată că Jade nu a păţit nimic. Era doar puţin afectată, dar fizic nu avea nimic grav.CUPRINS


Introducere

PARTEA ÎNTÂI: POVEŞTI INSPIRAȚIONLE ALE COPIILOR

Capitolul 1
Descoperirea minunatului nostru potenţial lăuntric

Capitolul 2
Călătoria aplicată în şcoli

Capitolul 3
Devino partenerul copilului tău

Capitolul 4
Ce este de fapt Călătoria şi cum a apărut ea?

Capitolul 5
Lucrul cu problemele de sănătate

Capitolul 6
Vindecarea durerii asociate cu moartea şi doliul

Capitolul 7
Aplicarea Călătoriei în viaţa de zi cu zi

Capitolul 8
Imensa putere a iertării

Capitolul 9
Divorţul şi problemele de cuplu

Capitolul 10
Resursele interne dătătoare de putere

Capitolul 11
Şi cea mai mare dintre acestea este iubirea

PARTEA A DOUA: O AVENTURĂ VINDECĂTOARE PENTRU COPII

Capitolul 12
O Aventură Vindecătoare pentru Copii: Instrucţiuni

Capitolul 13
O Aventură Vindecătoare pentru Copii

PARTEA A TREIA: PROCESUL CĂLĂTORIEI PENTRU COPII CU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 8 ȘI 12 ANI

Capitolul 14
Călătoria pentru Copii: Instrucţiuni

Capitolul 15
Procesul Călătoriei pentru Copii

Capitolul 16
Lucrul cu adolescenţii

Limba: romana
Nr. pagini: 175
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1130 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.