Călătorii în afara corpului

Călătorii în afara corpului
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391931
Editura:
Anul publicării: 2018
Format: 14x20 cm

DESCRIERE

Călătorii în afara corpului

Robert A. Monroe
 
 

La 43 de ani, Robert A. Monroe, om de afaceri de succes, a început să aibă experiențe ce urmau să-i schimbe complet viața. Impredictibil și dincolo de voința sa, Monroe ieșea din corpul său fizic pentru a călători, printr-un „al doilea corp“, în locuri îndepărtate de realitatea fizică și spirituală a vieții sale. A ajuns astfel în zone eliberate de limitele timpului, spațiului și morții.

Relatările lui Monroe despre aceste experiențe neobișnuite și puternice, precum și interpretările sale le-au adus mângâiere și confirmări nenumăraților oameni care au trăit și trăiesc astfel de stări. De asemenea, ele au atras atenția cercetătorilor științifici, medicilor și inginerilor.

„Această carte e scrisă de un om profund care încearcă să expună lucrurile exact așa cum sunt. Fără infatuări. Este doar un bun cetățean care a fost «afară» de sute de ori și vrea să le împărtășească și altora aceste experiențe.“ (The Last Whole Earth Catalog)

„Experiențele lui Robert Monroe sunt, probabil, mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepția lui Carlos Castaneda.“ (Joseph Chilton Pearce, Magical Child)

„Indiferent de explicațiile lor «reale», călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.“ (Michael Hutchinson, Megabrain)

 

ROBERT A. MONROE

Deschizător de drumuri în explorarea experiențelor în afara corpului, Robert A. Monroe a început să cerceteze formele extinse ale conștienței umane pe care le trăia el însuși. El a inventat tehnologia audio Hemi-Sync® și a fondat The Monroe Institute®, o organizație globală dedicată înțelegerii și utilizării conștiinței extinse.

Relatările sale despre experiențele proprii în afara corpului sunt înregistrate cu obiectivitatea și minuțiozitatea unui reporter. Cărțile sale au devenit rapid lucrări de referință în domeniu.

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.