Cel mai mult și mai mult. Juniorii

Cel mai mult și mai mult. Juniorii
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-788-282-7
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Cel mai mult și mai mult. Juniorii

Florentina Sâmihăian, Liviu Papadima (coordonatori)

„La o răsucire a caleidoscopului, echivalentă cu întorsul unei pagini, fiecare text și fiecare imagine  deschide de fiecare dată alte spații imaginare, alte culori, alte emoții, alte întâmplări, alte viziuni.

Sunt convinsă că oricine poate găsi în aceste pagini cel mai amuzant sau cel mai profund text, cel mai cool sau cel mai nașpa personaj, cel mai haios nume de personaj sau cel mai ciudat cadou primit vreodată, cea mai frumoasă îndeletnicire sau cel mai plicticos mod de a-ți petrece timpul, cele mai nebănuite năzuințe, dar și cele mai trăsnite gânduri. Fie că e vorba de șoricei sau de zmei, de inventatori sau de gheișe ori extratereștri, de ceasuri sau de calculatoare, de vid sau de culori, de balauri = extemporale, ca să dau doar câteva exemple, textele trădează o bucurie inimaginabilă a scrisului.”

Florentina Sâmihăian

 

În aceeași colecție, alte titluri semnate de copii:

 

Care-i faza cu cititul?

 

Ce poți face cu două cuvinte

 

Cui i-e frică de computer?

 

Uite cine vorbește

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0820 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.