Concursul național de MATEMATICĂ LuminaMath Clasele a II-a, a III-a și a IV-a

Concursul național de MATEMATICĂ LuminaMath Clasele a II-a, a III-a și a IV-a
ISBN: 9786068954899
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 21X27
Categoria: Clasa II - a
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Concursul național de MATEMATICĂ LuminaMath Clasele a II-a, a III-a și a IV-a

 
 
 
 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 306 din anexa Ordinului.
Lucrare realizată în conformitate cu programele şcolare în vigoare pentru disciplinele Matematică şi explorarea mediului pentru clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a ll-a, aprobată prin ordin al ministrului nr. 3418/19.03.2013 şi Matematică pentru clasele a lll-a - a IV-a, aprobată prin ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 5003/02.12.2014.
Lucrarea poate fi utilizată eficient împreună cu oricare dintre manualele şcolare aprobate. 

 

LuminaMath este o competiție națională de matematică, cu subiecte de tip grilă, care are o tradiție de aproape douăzeci de ani în rândul elevilor din învățământul primar și gimnazial românesc. Convinși că matematica reprezintă o parte indispensabilă a culturii generale, organizatorii propun subiecte care sunt în concordanță atât cu programa școlară națională, cât și cu sistemele internaționale de educație și testează nu doar cunoștințele elevilor, ci și capacitatea lor de a găsi, cu rapiditate, soluții inedite pentru probleme noi.

Culegerea de față este un excelent instrument de antrenament pentru elevii care vizează performanța matematică și cuprinde toate exercițiile și problemele care s-au dat până acum în edițiile succesive ale competiției, pentru nivelul claselor a II-a, a III-a și a IV-a.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0611 sec