Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV. Trezirea speciei

Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV. Trezirea speciei
ISBN: 9786066392303
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 13X20
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în curs de apariție

DESCRIERE

Conversații cu Dumnezeu, Volumul IV: Trezirea speciei

Neale Donald Walsch

 
 
 

În mijlocul nopții de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras într-un dialog nou și total neașteptat cu Dumnezeu, în care s-a confruntat brusc cu două întrebări:

               • Oamenii sunt ajutați de Ființe Foarte Evoluate dintr-o altă dimensiune?

               • Există un rol-cheie pe care oamenii sunt invitați să-l joace în cursul propriei evoluții, aderând la o misiune comună pentru a sprijini planeta în aceste vremuri critice?

               I s-a zis că răspunsul la ambele întrebări este „da”.

               A primit apoi 16 exemple clare despre modul în care Ființe Foarte Evoluate reacționează la viață diferit față de oameni și cum adoptarea chiar a câtorva dintre aceste comportamente poate schimba cursul istoriei lumii spre bine – pentru totdeauna.

               Aceste informații constituie structura cărții de față. Ea este o invitație puternică pentru fiecare cititor de a stabili terenul pentru explorările extraordinare ce urmează. Continuând din punctul unde s-a oprit Volumul 3 din seria Conversații cu Dumnezeu, revelațiile despre Ființele Foarte Evoluate și despre modul în care oamenii obișnuiți pot răspunde chemării de a ajuta la trezirea speciei umane îți vor extinde viziunea asupra viitorului personal și colectiv.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0928 sec