Cristalul şi Calea Luminii - Sutra, Tantra şi Dzogchen

Cristalul şi Calea Luminii - Sutra, Tantra şi Dzogchen
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-111-704-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 13X20

DESCRIERE

Cristalul şi Calea Luminii - Sutra, Tantra şi Dzogchen

Namkhai Norbu

 
 
 
Dzogchen, „Marea Perfecţiune", este starea noastră primordială, natura noastră adevărată, pură şi clară de la începuturi, dincolo de concepte, spaţiu şi timp. Dzogchen este însă şi numele dat învăţăturii care duce la descoperirea acestei stări, o învăţătură străveche, păstrată şi transmisă de generaţii în Tibet.
    Cartea Cristalul şi Calea Luminii introduce cititorul în tainele acestei învăţături fascinante. Chogyal Namkhai Norbu, un maestru Dzogchen autentic, cunoscut şi respectat în toată lumea, dezvăluie preţioasa cunoaştere Dzogchen într-un mod direct şi accesibil şi ne deschide ochii asupra actualităţii ei în zilele noastre.
    Trezind interesul pentru 
dialog intercultural, lucrarea este scrisă limpede şi cursiv, iar reprezentările grafice, povestirile şi fragmentele autobiografice inserate îi sporesc atractivitatea şi o fac lizibilă pentru toate categoriile de cititori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0733 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.