Criza adolescenţei. Mod de administrare

Criza adolescenţei. Mod de administrare
Preț: 18,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0201-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 168
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Criza adolescenţei. Mod de administrare

Véronique Guérin

50 de răspunsuri rapide
...şi adaptate situaţiilor conflictuale pe care le puteţi avea cu adolescentul dumneavoastră, Încercaţi să îl înţelegeţi şi să fiţi alături de el, îmbunătăţiţi-vă relaţiile de fiecare zi şi fiţi gata să vă construiţi o autoritate pozitivă!

Părinţi, doriţi să aveţi o relaţie armonioasă şi un dialog constructiv cu adolescentul dumneavoastră? Vreţi să îl înţelegeţi mai bine şi să depăşiţi situaţiile dificile în care vă pune? Această carte îşi propune să vă dezvolte capacitatea de a-i fi alături în drumul lui către viaţa de adult, să vă înveţe cum să aveţi încredere în calităţile lui şi în ale dumneavoastră! Autoarea, psihosociolog şi educatoare, vă arată ce atitudine să adoptaţi, cum să vă comportaţi şi cum să gestionaţi mai bine conflictele.

Stabiliţi un dialog cu adolescentul respectând următoarele 7 etape:
• Încercaţi să-i descifraţi comportamentul.
• Ajutaţi-l să capete încredere în el.
• Stabiliţi locul fiecăruia în familie.
• Dezvoltaţi o atitudine de „autoritate educativă” ce conferă siguranţă fără să constrângă.
• Supravegheaţi conflictele cotidiene.
• Priviţi viitorul cu seninătate.
• Fiţi deschis către universul adolescentin (cultură, relaţii etc).

În această carte veţi găsi sfaturi extrem de utile venite din partea unei specialiste care vă vorbeşte pe limba adolescenţilor!
 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0983 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.