Cum ne mantuieste Dumnezeu: Sfantul Ioan de Kronstadt

DESCRIERE

Cum ne mantuieste Dumnezeu: Sfantul Ioan de Kronstadt

(CD MP3, 7 ore si 3 minute)

Sfantul Ioan de Kronstadt

 

 

 

„Sfinţenia noastră este datoria noastră, firea noastră, cel mai mare interes, bucuria noastră, scopul tuturor năzuinţelor şi speranţelor noastre, al muncii noastre. In sfinţenie se află viaţa noastră, mângâierea, liniştea, desfătarea, capătul tuturor dorinţelor noastre, căci sfinţenia ne uneşte pe noi cu Dumnezeu.”
- Sântul Ioan din Kronstadt
............
„Pe părintele Ioan l-am văzut în Kronstadt. Slujea Sfânta Liturghie. Sunt izbit de puterea rugăciunii lui până astăzi. Deşi s-au scurs aproape patruzeci de ani de atunci, n-am mai văzut pe nimeni slujind ca el. Norodul îl iubea şi toţi stăteau cu fiica lui Dumnezeu... Am văzut cât norod năvălea după el, ca la un foc, pentru a-i primi binecuvântarea, iar după ce o primea, se bucura pentru că Duhul Sfânt este plăcut şi dă sufletului pace şi desfătare.”
Sântul Siluan Atonitul
Conţinutul acestui audiobook ne este accesibil prin sârguinţa Mitropolitului Veniamin Fedcenko (1880 — 1961). Cunoscându-l personal, şi slujind la altar împreună cu Sfântul Ioan, Mitropolitul Veniamin a cules aceste sfaturi pentru toată vremea, care au fost organizate sub formă de întrebări şi răspunsuri.
Pline de dragostea şi înţelegerea celui care nu este străin de suferinţele şi neputinţele omeneşti, cuvintele sfântului părinte rus sunt deopotrivă simple, pe înţelesul tuturor şi pline de profunzime duhovnicească.

 

Limba: romana

Format: CD MP3

Dimensiuni:

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0765 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.