Cum să creăm o relație spirituală (ediție revizuită)

Cum să creăm o relație spirituală (ediție revizuită)
-10%
ISBN: 9786066391719
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x20 cm
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cum să creăm o relație spirituală (ediție revizuită)

Paul Ferrini
 
O carte onestă și necomplicată despre cel mai complicat subiect: relațiile dintre oameni.
O carte ce merge direct în esența relației de iubire și devine astfel un ghid pentru aceia care își doresc să întemeieze o asemenea legătură sau pentru aceia care au deja parte de ea.
Adevărata relație de iubire, sănătoasă și fertilă, crește numai prin rădăcinile robuste oferite de buna întocmire spirituală a celor doi parteneri de viață. Cele șapte legi spirituale discutate în cartea „Cum să creăm o relație spirituală” oferă un ghid pentru cuplurile care s-au dedicat evoluţiei spirituale reciproce, indiferent de faza în care se află relația lor.
„Relaţia este cea mai dificilă și mai interesantă cale spirituală care ne este disponibilă pe planetă la ora actuală. Nicio altă cale nu ne aduce la suprafaţă îndoielile, fricile și nesiguranţele ascunse pentru a fi vindecate într un mod atât de definitiv. Avem nevoie de mult curaj ca să vedem acele părţi din noi înșine pe care le acceptăm cu greu și care ne sunt reflectate de către partenerii noștri. Totuși, prin împăcarea cu partenerii noștri ne împăcăm cu noi înșine și ajungem să ne experimentăm propria plenitudine.“ (Paul Ferrini)
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0678 sec