Din vorbele de duh ale străbunilor şi fluxurile de conştiinţă cuantică

Din vorbele de duh ale străbunilor şi fluxurile de conştiinţă cuantică
-15%
thumbthumb
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 126
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

De ce am numit înţelepciunea populară care este stocată în proverbe sau zicători ca fiind vorbe de duh? Deoarece aceste comori sunt venite din Duhul Sfânt, adică din cunoaşterea trăită şi tradusă de cineva care s-a iluminat într-o experienţă sau alta.

Străbunii noştri protodaci, daci, români ne-au lăsat din experienţele lor o serie de vorbe de duh magnifice prin care ne putem înţelepţi.

Ce înaintaşi înţelepţi am avut pe aceste plaiuri! Nu aveau multe cunoştinţe dar erau în contact permanent cu divinul din ei, ceea ce i-a determinat să acceseze cunoaşterea ancestrală a acestui univers încă din cele mai vechi timpuri. Nu aveau multe şcoli pentru intelect dar aveau inteligenţa spirituală activă.

Un proverb devine vorbă de duh când ne ajută să facem un salt cuantic în evoluţie, ne ajută să ne iluminăm vizavi de o provocare sau o oportunitate. Cu ajutorul vorbelor de duh la nivel cerebral apare un scrurtcircuit, ca un fel de fulger care desface o reţea neuronală veche – prin care aveam anumite aşteptări şi atitudini – şi ne ajută să creăm o reţea nouă de o altă frecvenţă şi altă vibraţie.

Vorbele de duh au rolul de a ne ajuta să ieşim dintr-o atitudine distructivă, care aduce suferinţă şi să recreăm o altă reţea neuronală.

• Psiholog Niculina Gheorghiţă

Limba: romana
Nr.pagini: 126
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1225 sec