Ecocardiografia Doppler

Ecocardiografia Doppler
thumbthumb
Preț: 235,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 422
Categoria: Carti Diverse

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Prezentare: Punctul forte al cartii îl reprezinta echipa de autori, toti cardiologi, ecografisti cu experienta, scoliti într-o clinica cu traditie în domeniu, primul loc în care ecocardiografia s-a dezvoltat ca tehnica aplicata si obiect de predare. La început sunt prezentate premisele examinarii Doppler, date despre fizica ultrasunetelor, diferitele tipuri de examen Doppler si informatiile care pot fi astfel obtinute, apoi modul practic de examinare, pentru ca, în continuare, detaliat, rolul acestei examinari în majoritatea patologiilor cardiovasculare. Informatiile teoretice sunt bogat ilustrate imagistic, astfel ca, pe langa imagini ecografice si scheme, lucrarea cuprinde si peste 200 de filme ecografice pe DVD-ul care însoteste cartea. În plus, în capitolul Examinarea ecografica Doppler: abordare practica, au fost introduse pe DVD filme originale cu demonstratii pe viu, în laboratorul de ecocardiografie, însotite de comentarii audio explicative.

Cuprins: Fizica ultrasunetelor: principii utilizate în ecocardiografia Doppler. Tipuri de examinare ecocardiografica Doppler. Informatii derivate din examinarea Doppler. Examinarea ecocardiografica Doppler: abordare practica. Examinarea Doppler tisular. Evaluarea Doppler a functiei ventriculului stang. Cardiomiopatii. Cardiopatia ischemica. Valvulopatii. Proteze valvulare. Hipertensiunea pulmonara si functia ventriculului drept. Patologia pericardului. Boli cardiace congenitale. Manevre respiratorii în ecocardiografia Doppler. Ecocardiografia Doppler în tulburarile de ritm si conducere. Evaluarea Doppler a asincronismului cardiac. Ecocardiografia Doppler transesofagiana. Ecocardiografia Doppler de stres. Valori normale în Ecocardiografia Doppler.

Adresabilitate: Medici ecografisti, cardiologi, rezidenti, alti specialisti implicati în tratamentul bolilor cardiovasculare.

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 422
Nr. figuri:color 510
Formatul cartii:8/54x84

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0835 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.