Experienţe de moarte iminentă - experienţe la limita dintre viaţă şi moarte

Experienţe de moarte iminentă - experienţe la limita dintre viaţă şi moarte
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8951-51-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 350
Format: 15 x 225

DESCRIERE

Experienţe de moarte iminentă - experienţe la limita dintre viaţă şi moarte

Daniel Mauer

  Lucrarea lui Daniel Maurer tratează problematici care nu numai că sunt foarte actuale, dar sunt şi la temelia viitorului societăţii omeneşti. Sunt cruciale, deşi trec relativ neobservate în şuvoiul de informaţii care ne copleşeşte. În mass-media îşi găseşte ecou un interes din ce în ce mai mare al contemporanilor noştri faţă de „chestiunea spirituală", care ar tinde să iasă din cadrul religiilor importante şi ilustrează o căutare tot mai vie a sensului. La rândul ei, ştiinţa descoperă insondabilul, premisele şi manifestările unei conştiinţe umane la posibilităţi practic „incredibile". De la experienţele de moarte iminentă
(EMI) la extazul mistic, extraordinara panoramă a stărilor modificate de conştiinţă furnizează un evantai de elemente convergente în favoarea ipotezei unei independenţe şi unei posibile supravieţuiri a conştiinţei după moartea corpului fizic.
    Deşi acest lucru poate părea absurd sau pur şi simplu „prea frumos ca să fie adevărat", merită să zăbovim asupra acestei ipoteze fără a aştepta să-i treacă vremea, pentru că ea îmbie la o recitire a vieţii înseşi. Nu este vorba propriu-zis despre a alcătui o teorie asupra vieţii de după moarte, ci despre a da sens existenţei noastre, aici şi acum.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0796 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.