Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet - Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani

Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet -  Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-683-518-3
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Format: 19 x 24.5
Categoria: Carti de Bucate

DESCRIERE

Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet

Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani

  Tot ceea ce ingerezi „devine" parte din tine. Prin urmare, este extrem de important să mănânci alimente sănătoase şi naturale, aşa cum făceau străbunii noştri.  În zilele noastre, în ţările dezvoltate, să mănânci alimente cu adevărat sănătoase şi naturale a devenit un obiectiv din ce în ce mai greu de atins: utilizarea pesticidelor, a conservanţilor, a hormonilor, a antibioticelor şi a coloranţilor în agricultură, creşterea animalelor şi prepararea alimentelor - şi în special consumul mare de grăsimi şi alimente ambalate adesea aromate şi îndulcite în exces - au creat terenul ideal de înmulţire a
tumorilor şi bolilor precum diabet, colesterol mărit şi obezitate.
    Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0744 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.