FRAŢII NOŞTRI NECUVÂNTĂTORI

FRAŢII NOŞTRI NECUVÂNTĂTORI
-10%
thumbthumb
Preț: 15,75 lei
17,50 lei (-10%)
Promoția expiră la 25.04.2019
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 165

DESCRIERE

Oare animalele au suflet? Fiecare şi-a pus la un moment dat această întrebare, fără însă să putem da un răspuns satisfăcător. De fapt, în clipa în care abordăm acest subiect, primim, în general, simple păreri sau confirmarea unei convingeri, dar nimic mai mult.

Fiind dintotdeauna sensibili la lumea animală, Daniel Meurois şi Anne Givaudan au abordat chestiunea într-o manieră mai puţin comună. Cu ajutorul unei metode particulare de lucru, pe parcursul a luni întregi, ei au avut posibilitatea de a intra în strâns contact cu forţele conducătoare ale universului animal, cu suflete grup, deve şi cu înseşi animalele.

Clarificarea nouă pe care o aduc astfel asupra inteligenţei animale face ca această carte – un best-seller tradus deja în mai multe limbi – să fie, fără îndoială, un document unic.

Prin urmare, din experienţa lor rezultă această povestire tulburătoare care, sub forma unei învăţături vii, ne furnizează o mie şi una de informaţii cu o privire la o lume pe care practic o ignorăm.

Este itinerariul unui câine ca mulţi alţii – Tomy – care serveşte ca fir conducător în această mărturie ce generează o altă sete de înţelegere, de  uimire şi mai ales de iubire.

Faţă de absurdităţile actuale ce duc la exploatarea şi decimarea lumii animale din inconştienţă şi pentru un profit pe termen scurt, această carte constituie un apel sfâşietor la bun simţ şi la respect.

 

Timp de douăzeci de ani, Anne Givaudan şi Daniel Meurois şi-au unit eforturile pentru a-i oferi unui public foarte larg o mărturie în afara obişnuitului despre pluralitatea lumilor şi despre cercetarea unei cunoaşteri noi. Traduse în treisprezece limbi, cele douăsprezece cărţi pe care le-au semnat împreună au devenit rapid best-seller-uri de nivel mondial. Lucrarea lor comună constituie deja o contribuţie incontestabilă în expansiunea unei spiritualităţi deschise celui de-al treilea mileniu. Astăzi, cei doi autori îşi continuă – fiind alături unul de celălat – munca lor de predare şi de răspândire a informaţiei.

Limba: romana
Nr.pagini: 165
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2008

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

13,50 lei
15,00 lei (-10%)
24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Created in 0.0789 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.