Horoscop 2018 - Ghidul tau astral complet

Horoscop 2018 - Ghidul tau astral complet
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Horoscop 2018 - Ghidul tau astral complet

Kim
 
Anul 2018 pentru nativii din Rac

Casa a opta va fi gazda înfocatei şi pasionatei planete Marte pentru nu mai puţin de cinci luni anul acesta şi, deoarece este posesoarea unei energii asertive şi agresive, ar trebui să vă aşteptaţi să fie destul de „activă” în privinţa acestui domeniu al vieţii.
 
Dar ce anume guvernează casa a opta?
 
In primul rând, intimitatea fizică - aşa că prezenţa lui Marte aici poate fi o încântare. Dacă aveţi o relaţie stabilă de mai multă vreme, deoarece Marte se află în zodia Vărsătorului, aţi putea decide să experimentaţi nişte lucruri... dacă înţelegeţi ce vreau să spun.
 
Se ştie de asemenea că Vărsătorul pare la răstimpuri destul de detaşat, aşa că dacă dumneavoastră sau partenerul deveniţi brusc prea absorbiţi într-o activitate cerebrală - să zicem, pentru că aţi fi prea ataşaţi de computer, telefon sau alt dispozitiv electronic -, unul dintre voi va trebui să pună piciorul în prag şi să ceară ca toate dispozitivele electronice să fie închise la o oră stabilită.
 
Ele sunt foarte antrenante şi oferă din plin divertisment, dar dacă se infiltrează între dumneavoastră şi persoana care stă în aceeaşi cameră, alături, atunci este timpul să reduceţi drastic timpul petrecut cu utilizarea lor.
 
Racul este o zodie emotivă, aşa că va fi aproape la fel de greu să vă convingeţi pe dumneavoastră de realitatea asta pe cât ar fi să-i convingeţi pe alţii, totuşi străduiţi-vă să faceţi un efort conştient de a fi prezenţi când oameni reali, vii, se află în imediata apropiere şi nu vă temeţi să-i rugaţi - ba nu, chiar să le cereţi! - pe cei care vor să petreacă timp cu dumneavoastră să procedeze la fel.
 
Este de asemenea posibil să fi întâlnit pe cineva interesant prin intermediul unui site Web, iar dacă aveţi multe interese comune, vă va fi greu să vă desprindeţi.
 
Nu este nimic rău în a vă apropia de cineva on-line, dar înainte de a face schimb de informaţii intime, petreceţi neapărat un timp faţă în faţă cu persoana respectivă - chiar dacă doar prin Skype sau Facetime.
 
Accentuez asupra chestiunilor legate de relaţii, pentru că Jupiter va petrece anul în zodia sexy a Scorpionului şi casa a cincea, a îndrăgostiţilor, aşa că veţi fi într-o dispoziţie perfectă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0861 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.