Illuminati & extratereştrii & controlul mental

Illuminati & extratereştrii & controlul mental
thumbthumb
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 288

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

În ultimul an, pe mai multe site-uri cât şi în publicaţii de renume au apărut informaţii despre aşa-zisul "Plan al Illuminati pentru secolul XXI". Unele informaţii au fost reluate, comentate şi de unele surse mass-media româneşti spre deliciul publicului interesat de ştirile cu caracter ocult, ezoteric sau senzaţional.
Una din cele mai bune şi longevive reviste româneşti este revista de politică externă Lumea. La începutul anului 2013, în numărul 4 pe luna ianuarie aflăm un articol senzaţional pe care îl reproducem, după care îl vom comenta, deoarece implicaţiile dezvăluirilor apărute aici, dacă se vor dovedi adevărate (chiar şi parţial), ne vor afecta pe toţi deopotrivă.

Iată articolul:
Într-o carte pe care Henry Kissinger a numit-o "strălucită şi provocatoare... greu de respins", Jacques Attali confirmă faptul că bancherii Illuminati sunt în curs de impunere a unei hidoase "Brave New World" asupra omenirii, una care n-are nicio co-nexiune cu bunătatea, adevărul sau realitatea.
Cartea "O scurtă istorie a viitorului" de Jacques Attali (2065) descrie ordinea de zi a elitei pentru secolul 21.
"O scurtă istorie a viitorului" este un titlu revelator, deoarece în cartea sa Attali defineşte istoria ca fiind "nimic mai mult decât gândirea celor mai puternici".
Este o poveste predictivă a secolului 21, în funcţie de ordinea de zi a elitelor.
Un evreu francez (el a spus recent Congresului European Evreiesc că populaţia evreiască din lume trebuie să se ridice la 200 milioane), Attali este un înalt tehnocrat care lucrează pentru a instaura Noua Ordine Mondială.
Jacques Attali are un CV deosebit Timp de zece ani a lucrat în calitate de consilier al fostului preşedinte francez Frangois Mitterrand. în 1980, el a început programul european Eureka (un program european major privind noile tehnologii care a inventat, printre altele, MP3).
În 1991, el a cofondat Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare. De asemenea, el se află la originea reformei învăţă¬mântului superior, cunoscut sub numele de L.M.D., conceptul pentru a aduce toate gradele (şcolarizării] europene pe aceeaşi treaptă.
A publicat peste 50 de cărţi, vânzând peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume. Acestea includ şi o biografie ado¬ratoare a bancherului Siegmund Warburg.
A scris, de asemenea, o relatare strălucitoare despre Karl Marx, argumentând că Marx a fost un adept al pieţei libere care a favorizat capitalismul ca un pas decisiv spre idealul său comunist şi a prezis globalizarea aşa cum o ştim astăzi (de exemplu Noua Ordine Mondială, pe scurt N. W.O.).
În lucrarea "O scurtă istorie a viitorului", Attali prezice că acest secol se va desfăşura în trei faze distincte.
1. Super-imperiul = o eră de privatizare în care societăţile (corporaţiile) impun ordinea de zi. El scrie: "Banii îi vor scăpa în cele din urmă de tot ceea ce-l ameninţă, inclusiv de statele naţiuni, care se vor distruge progresiv. Piaţa va deveni singura lege recunoscută în lume. Un sistem de putere a cărui structură rămâne evazivă, dar al cărui scop este global".
2. Hiperconflictul = superimperiul va face implozie şi va exista o perioadă de haos la nivel mondial. începând cu 2030, Attali prevede "războaie distrugătoare, naţiuni erodate, grupuri religioase, entităţi teroriste şi piraţi ai pieţelor libere care se vor lupta unul împotriva celuilalt".
3. Hiperdemocraţia (2060) = extenuată de războaie şi revolte sociale, populaţia lumii va accepta cu braţele deschise "crearea unui guvern mondial democratic". Acesta va fi un sistem colectivist, în care toată lumea lucrează la "binele comun" (apropo, ştim cu toţii ce înseamnă acest "bine comun" încă din vremea comunismului).

CUPRINS:

Cuvânt înainte ... 5

în loc de prefata - Planul Illuminati pentru secolul XXI ... 7
De la razboiul psihotronic la controlul mental ... 43

Statele Unite Sovieto-Americane între "Vocea Americii" si "Vocea Rusiei".51

Disparitii ciudate sau anchetatorii au viata scurta - Razboiul stelelor si lista savantilor disparuti ... 65

Ce se îmtâmpla când stii ceea ce nu trebuie sa stii sau când vezi ceea ce nu trebuie sa vezi ... 77

Enigma focurilor ratacitoare - Fenomenul O.Z.N. si contactul cu extraterestrii în presa si literatura sovietica ... 87

Abordari stranii ale enigmei O.Z.N. ... 107

Pozitia armatei R.S.F. Iugoslavia privitoare la fenomenul O.Z.N. ... 117

Agentia sovietica de stiri T.A.A.S. despre fenomenul O.Z.N ... 121

Dosar O.Z.N. românesc ... 137

O.Z.N. si adevar ... 138

O.Z.N. pe banca acuzatilor ... 155

Paleoastronautica - O ipoteza socanta ... 177

Cosmonauti, generali, ofiteri sovietici si rusi din aviatie si apararea antiaeriana confirma realitatea fenomenului O.Z.N. ... 179

Declaratia Primului Ministru al Federatiei Ruse: "Extraterestrii sunt, de ceva timp, printre noi!" ... 189

Muzeul de la Pervomainsk - unul din locurile de unde ar fi putut începe sfârsitul lumii ... 191

Fereastra spre lumea subpamânteana ... 203

(Im)posibilitatea lumilor subterane!? ... 217

Razboiul genetic - Boala Morgellons ... 223

Mostenitoarea Vangai ... 231
ANEXE

Anexa 1. Teoria blocurilor continentale - Crezul de neclintit al politicii externe a S.U.A. ... 249

Anexa 2. Dosar foto 1 - Arme individuale de lupta din dotarea cosmonautilor ... 253

Anexa 3. Enigme în desertul Mojave - Artefact strain si straniu, posibil de origine extraterestra, descoperit în desert ... 259

Anexa 4. Un interviu cel putin straniu ... 267

Anexa 5. Dosar foto 2 - Imagini inedite cu complexul HAARP ... 273

Limba: romana

Nr.pagini: 288

Dimensiuni: 13,5X20,5

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0840 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.