Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile
-10%
ISBN: 9786066391764
Editura:
Anul publicării: 2018
Format: 14x20 cm
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 30.04.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile

David Phillips
 

Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificații profunde și ne oferă cheia pentru a ne înțelege prezentul, acționând și ca un ghid pentru viitor.
David A. Phillips, expert în numerologie, îți oferă un ghid unic și practic pentru a întrebuința puterea numerelor în viața de zi cu zi. Cartea „Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile” te ajută să înțelegi semnificația ascunsă a numerelor și îți conferă abilitățile necesare pentru a observa conexiunile dintre tiparele numerologice specific ție și nivelul de bogăție, sănătate și fericire de care ai parte.
Cufundă-te în lumea numerelor și vei deprinde o metodă simplă și infailibilă de a-ți decripta experiențele de viață, tot așa cum o hartă te ajută să călătorești într-un tărâm necunoscut. Această hartă îți este acum disponibilă oriunde vei merge și orice vei face, mai ales atunci când ai nelămuriri privitoare la semnificațiile mai profunde ale numerelor din jurul nostru.

Învață cum să stăpânești puterea numerelor în numai 21 de zile!

 

DAVID PHILLIPS

Cunoscut numerolog, David Phillips a studiat inițial electronica. Întâlnirea inspirată cu Hettie Templeton, specialistă în numerologie, i-a schimbat destinul: din inginer electronist, a ajuns unul dintre cei mai apreciați experți în fascinanta Știință a Numerelor.
Pornind de la descoperiri deja clasice în domeniu și valorificând învățăturile înaintașilor, printre care ilustrul matematician Pitagora, David Phillips ne dezvăluie legături mai puțin vizibile dintre numere, precum și semnificațiile lor mai profunde.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - DIVINATIE, ASTROLOGIE

Created in 0.1034 sec