Jurnalul unui Adam, vol. 2

Jurnalul unui Adam, vol. 2
thumb
Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2016
Pagini: 288

DESCRIERE

Jurnalul unui Adam, vol. 2

Bogdan Marcu

 

 

 

 

CELE MAI PERICULOASE FEMEI SUNT CELE CARE IŢI ADUC RAIUL ÎN PAT Şl IADUL ÎN VIATA

Recunosc, asta eu partida bună de sex m-a măgulit. Orice bărbat este măgulit când i se fac complimente despre modul în care tace sex.
Insă, de cealaltă parte, stau reporturile legate de performanţele sexuale. Reproşurile astea, zic eu, sunt cele mai dureroase şi, uneori, pot afecta serios bărbatul.
De ce spun asta? Cu ceva vreme în urmă, prin iunie, am întânit o ţipă cu care am vrut doar să mi-o pun. Atât, nimic mai mult. Şi, desigur, credeam că am fost clar când i-am zis şi ei că nu caut nimic serios.
Dar, pentru încă o dată, mi s-a confirmat că degeaba gândeşti ceva dacă simţi cu totul şi cu totul altceva. Ca urmare, după vreo trei partide de sex, i-am spus să încheiem.
Nu mă mai atragea. Insă ea s-a îndrăgostit de mine, iar despărţirea pentru ca părea ceva de neconceput. Totuşi, n-am ţinut cont de doleaţele ei, ca atare eu am ales să mergem pe drumuri diferite, indiferentde sentimentele ei.
Probabil, din cauza faptului că nu m-au înmuiat rugăminţile ei, a început să-mi arunce reproşuri, de lângă cele normale, că îmi bat joc de femei, că sunt un jegos, că-mi doreşte să rămân singur, ei bine, printre ele a fost unul care m-a dat pe spate.
A fost ultimul şi cel care m-a afectat cu adevărat -mi-a zis că habar n-am să fut o femeie. Şi, deşi sunt conştient că nu sunt vreun star de filme porno, ci doar un om obşinuit, m-au lovit cuvintele alea.
Mi-am dat seama cât de mult m-au afectat acele câteva vorbe abia când, după vreo două săptămâni de la discuţia asta, am ajuns în pat cu o altă tipă.
Şi, din păcate, micul meu prieten a rămas mort, iar...

 

Limba: romana

Nr.pagini: 288

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0756 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.