Marea cură de detoxifiere - pentru o stare de sănătate nelimitată Caroline Benson

Marea cură de detoxifiere - pentru o stare de sănătate nelimitată  Caroline Benson
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8863-23-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Marea cură de detoxifiere - pentru o stare de sănătate nelimitată

Caroline Benson

   Dat fiind că îmbătrânirea este un proces inevitabil, natura are toate uneltele necesare, pentru ca noi să putem îmbătrâni sănătos.
    Să îmbătrânim rămânând tineri pe interior, aşa ar putea să sune sloganul acestui program de cură... Aşadar, să purcedem la drum!
    Astăzi trăim într-o lume incredibilă. Noile tehnologii ne oferă toate informaţiile pe o tavă de argint.
    Trăim într-o lume în care totul pare posibil şi putem avea într-o singură viaţă experienţe multiple, în domenii diferite, lucru de neconceput pentru alte generaţii dinaintea noastră.
    Totuşi, reversul medaliei constă în faptul că am devenit ultrasedentari, deconectaţi, în cea mai mare parte a timpului, de la ritmul naturii. Fără a intra în detalii, trăim într-un mediu înconjurător înecat de poluare (fie că se află în aer, în apă, în hrana procesată şi în excesul de zahăr, fie în medicamente, în elemente din plastic şi alte produse nenaturale).
    Nevoit să lupte cu aceste agresiuni constante, corpul nu are decât două opţiuni: de a stoca sau de a elimina. Or, comportamentele noastre inadaptate dezechilibrează această balanţă subtilă şi, fără excepţie, stocăm, din nefericire, mult mai mult decât eliminăm din aceste toxine cu origini diverse.
    Cura descrisă în această lucrare, bazată pe cele mai recente cercetări în domeniul nutriţiei, vă va face să descoperiţi o metodă uşoară, eficientă şi adaptată la stilul nostru de viaţă.Urmând-o, vă va permite să treziţi forţele adormite din voi, să vă optimizaţi funcţiile celulare pentru un sistem imunitar care să vă protejeze.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Tratamente naturiste, alternative, diete

Created in 0.0832 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.