Matematica - caietul elevului clasa a III a

Matematica - caietul elevului clasa a III a
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 120
Format: 20,5X26
Categoria: Clasa III - a
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Matematica - caietul elevului clasa a III a

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 
 
 

Caietul elevului pentru clasa a III-a de Matematică reprezintă îmbinarea echilibrată între ludic și situațiile concrete de învățare și exersare. Copilul va percepe acest caiet ca pe un partener loial, care îl va ajuta pas cu pas în descoperirea matematicii în viața de zi cu zi.

Caietul este în concordanță cu noua programă școlară, urmărind gradual dezvoltarea competențelor specifice disciplinei, dar și pe cele transversale în contexte interdisciplinare.

Echipa care a conceput acest caiet a structurat conținutul pe unități de învățare denumite atractiv și susținute de elemente grafice sugestive și intuitive. Conținutul este format din suport teoretic structurat, exerciții variate și cu grade diferite de dificultate care servesc fixării și consolidării cunoștințelor, jocuri de aplicare a acestora în contexte diferite, precum și itemi dedicați etapelor de evaluare, ameliorare și dezvoltare. Copiii vor descoperi în cadrul caietului o secțiune specială dedicată atingerii performanței, denumită Un pas spre Excelent.

Caietul elevului pentru clasa a III-a de Matematică vă propune o formulă de învățare eficientă și antrenantă. Haideți să pornim împreună într-o Călătorie printre numere și provocări matematice!

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0673 sec