Motivele de recurs in procesul civil : Editia a II - a

Motivele de recurs in procesul civil : Editia a II - a
thumbthumb
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010
Pagini: 352
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

„Lucrarea  se  remarcă  printr-o  varietate  de  idei  şi  soluţii (...).
Stilul  folosit  este  clar,  iar  fraza  elegantă (…).

Aparatul critic al lucrării este dezvoltat (…) şi foarte bine pus la punct, ceea ce denotă (…) un element indispensabil pentru o asemenea cercetare, anume probitatea ştiinţifică.

(…) «Motivele de recurs în procesul civil» reprezintă o cercetare ştiinţifică aprofundată şi de mare actualitate, cu numeroase contribuţii personale, cu soluţii temeinic argumentate, fiind utilă atât teoreticienilor, cât şi practicienilor dreptului (…)”. - Prof. univ. dr. Gabriel Boroi, Facultatea de Drept a Universităţii „Nicolae Titulescu” din București

„Se remarcă în mod deosebit cercetarea motivului de recurs privitor la depăşirea atribuţiilor puterii judecătoreşti (…), analiza motivului de recurs reglementat de art. 304 pct. 8 C. pr. civ. (…), deosebit de interesantă este cercetarea motivului de recurs prevăzut de art. 304 pct. 9 C. pr. civ. (…), tratarea principiului «non reformatio in pejus».
(…) ne aflăm în faţa unei cercetări monografice de un real interes teoretic şi practic.

Apreciem că lucrarea se remarcă prin originalitatea abordării, prin bogăţia de informaţii, idei şi soluţii, de natură să aducă o notă aparte în domeniu (…)”. - Conf. univ. dr. Mihaela Tăbârcă, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Limba:romana

Nr.pagini:352

Dimensiuni:15x22

An aparitie:2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0974 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.