Numerele vii

Numerele vii
thumb
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: III
Pagini: 115

DESCRIERE

Numerele vii

Firicel Ciarnau

 

 

 

"Omul este de esenţă divină."
"Omul este o stea înlănţuită în trup."

Aceste afirmaţii ascund în ele adevăruri măreţe care ne pot încânta, dar mai ales care ne obligă. Omul are datoria de a se cunoaşte pe sine însuşi, în acest fel cunoscând originea sa spirituală şi implicit originea spirituală a tuturor lucrurilor.
În eforturile sale în acest sens, pe drumul desăvârşirii sale, el trebuie să ajungă la un înalt grad de cunoaştere; şi această cunoaştere trebuie să o obţină prin orice mijloace. Adagiul socratic "Cunoaşte-te pe tine însuţi!" îi oferă o cheie, o idee pentru a-şi realiza acest scop...
............
... numărul de apariţii al unei cifre este elementul cel mai important care oferă informaţii într-o numerogramă. Astfel, dacă o cifră apare o singură dată considerăm că persoana respectivă manifestă la un nivel normal caracteristicile oferite de aceasta. Dacă nu apare deloc atunci putem vorbi de o lipsă a acelor caracteristici şi de tendinţa de a manifesta caracteristicile opuse. Două cifre de acelaşi fel presupune o activare mult mai evidentă a trăsăturilor cifrei, iar dacă avem trei sau mai multe apariţii deja vorbim de o exagerare a manifestării caracteristicilor oferite de cifra respectivă.
Să vedem, pe scurt, ce înseamnă acest lucru pentru fiecare cifră:

Cifra 1

O apariţie: oferă o personalitate echilibrată, în limitele normalităţii, care nu exagerează în a-şi impune punctul de vedere şi nu are tendinţe dictatoriale.
Două apariţii: o persoană încrezătoare în forţele proprii, suferă foarte rar de depresie, sunt harnice, îndrăzneţe, ştiu foarte bine ce vor de la viaţă.
Trei sau mai multe apariţii: au o personalitate puternică, dominatoare, uneori cu tendinţe dictatoriale, se impun în societate, sunt adesea lideri de opinie, pot fi agitaţi şi vorbăreţi.
Lipsa cifrei: poate fi vorba despre timiditate, lipsa ambiţiei de a-şi atinge obiectivele, o posibilă tendinţă spre lene şi nepăsare.

Cifra 2

O apariţie: oameni cu bun simţ, echilibraţi, dornici de cooperare, au un echilibru interior care-i face să iubească frumos şi să facă faţă majorităţii situaţiilor în care sunt implicaţi.
Două apariţii: multă sensibilitate, compasiune, dorinţă de a coopera, talente artistice, diplomaţie, păstrarea echilibrului în grupurile din care fac parte.
Trei sau mai multe apariţii: hipersensibilitate, talente artistice deosebite, grija de a-şi apăra vulnerabilitatea ar putea să le ofere un aer mai rece decât în realitate.
Lipsa cifrei: nu au încredere în propriile sentimente şi nici în ale altora, pot fi reci şi duri, cu crize de personalitate, nu pun preţ prea mare pe sentimente.
----------------------------------
CUPRINS:
Prefaţă... 5

I Numerele - baza a tot ce există

1 Introducere... 7
2 Antichitatea. Pitagora... 9
3 Kabbala... 14

II Geneza

1 Corpurile... 23
2 Geneza continuă... 27
3 Omul... 29

III Caracterizarea numerelor

1 Niveluri de acţiune... 33
2 Caracterizarea astrologică a numerelor... 35
3 Operaţii numerologice... 42

IV Prezenţa subtilă a numerelor

1 Chakrele şi evoluţia omului... 45
2 Spre o matematică a binelui... 49
3 Muzica... 53

IV Triada

1 Neverificarea logicii binare... 59
2 Logica triadei... 61
3 Sănătatea... 63

VI Numere speciale. Diverse

1 Numere speciale. Spaţiu... 67
2 Timpul... 73
3 Cristalele... 76

VII Numerologie practică

1 Numerele principale... 81
2 Numerograma... 88
3 Matricea temperamentului... 95
4 Semnificaţia zilei de naştere... 97
5 Graficul evoluţiei numerologice... 98
6 Ciclurile numerologice... 100
7 Afinităţile între numere... 101
8 Predispoziţii... 102
9 Cuvinte de încheiere... 103

Anexe... 105
Bibliografie selectivă... 109

Limba: romana

Nr.pagini: 115

Dimensiuni: 14X20

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0808 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.