Profeţi şi profeţii - Henri Robert

Profeţi şi profeţii -  Henri Robert
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-08-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 238
Format: 150x225 mm

DESCRIERE

Profeţi şi profeţii

Henri Robert

În religiile abrahamice, o profeţie constă în cuvinte sau scrieri de inspiraţie divină pe care o persoană le primeşte prin revelaţie. Pentru creştini, mărturia lui Isus este spiritul profeţiei. O profeţie se poate referi la trecut, la prezent sau la viitor. Când o persoană profetizează, ea spune sau scrie ceea ce Dumnezeu vrea ca ea să ştie pentru propriul bine sau pentru binele celorlalţi. Dar profeţia nu este apanajul profeţilor. O persoană oarecare poate să primească o profeţie sau o revelaţie pentru viaţa personală.
    Profeţiile transmit un mesaj de speranţă, deoarece, chiar dacă
„cei răi" trebuie să fie eliminaţi, „cei buni" (consideraţi probabil după criterii de amprentă frecvenţială) vor fi cruţaţi, protejaţi şi recuperaţi, provizoriu sau durabil, în locuri intermediare precum Ierusalimul ceresc. Fiecare om poate să-şi facă o idee despre ce trebuie să gândească şi să facă după ce a citit aceste informaţii. Căci, la urma urmelor, „pentru ce nu judecaţi şi voi singuri ce este drept" (Luca 12:57).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0798 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.