Psihologie. Cum să te înţelegi pe tine însuţi şi pe ceilalţi

Psihologie. Cum să te înţelegi pe tine însuţi şi pe ceilalţi
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-910-077-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Psihologie. Cum să te înţelegi pe tine însuţi şi pe ceilalţi

Louise Deacon

 

Descoperiţi cum funcţionează mintea umană şi ce ne motivează în viaţă.

 

Psihologia este esenţială în tot ceea ce facem în viaţă, iar domeniul său de studiu este cu adevărat fascinant. Numeroasele sfaturi şi exemple din această carte vă vor ajuta să aprofundaţi cunoaşterea de sine şi să-i înţelegeţi mai bine pe ceilalţi.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe despre mintea umană şi modul ei de funcţionare, veţi găsi toate informaţiile necesare despre felul în care percepem lumea, relaţiile noastre cu ceilalţi, problemele psihologice şi cauzele lor, precum şi factorii-cheie ai unei vieţi fericite.

 

În pofida schimbărilor pe care revoluţia informatică le poate aduce în viitor, încă mai avem o natură umană fundamentală. Mintea noastră este proiectată să se conecteze la alte minți umane. Nevoile noastre în calitate de ființe sociale rămân aceleași. Am fi cu toții mai fericiți dacă ne-am putea organiza, ca societate, într-un mod care să țină cont de nevoi, bazat pe aprecierea psihologică adecvată a celor mai bune căi de a prospera. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0807 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.