SEMIOLOGIE MEDICALĂ PENTRU ASISTENŢI MEDICALI

SEMIOLOGIE MEDICALĂ PENTRU ASISTENŢI MEDICALI
-10%
thumbthumb
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 324
Categoria: Carti Medicina
Preț: 26,91 lei
29,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Semiologia este piatra fundamentală a diagnosticului. Informaţiile anamnestice orientează, datele clinice fundamentează, iar datele de laborator confirmă diagnosticul.

 

Cursul de semiologie medicală îşi propune să înarmeze asistentul medical cu metode şi tehnici de examinare a pacientului şi, în acelaşi timp, cu mijloace şi căi de a descoperi semnele şi simptomele şi a le interpreta în mod corespunzător cu scopul de a aprecia corect şi rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient în sprijinul redobândirii/ameliorării sănătăţii pacientului. Este structurat în trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale în efectuarea anamnezei; (2) Modificările observate de asistenta medicală la inspecţia generală şi (3) Manifestări cauzate de diferite afecţiuni. La sfârşit, există o secţiune de teste pentru evaluarea cunoştinţelor.

 

Datorită nevoii permanente de cunoaştere şi perfecţionare a asistentului medical, ca şi a tuturor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, această carte este extrem de utilă elevilor şcolilor sanitare postliceale.

Limba:romana

Nr.pagini:324

Dimensiuni:13x20

An aparitie:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0880 sec