Tesla si energia libera

Tesla si energia libera
thumbthumbthumb
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 240

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Încă de la apariţia sa omenirea s-a confruntat cu grele şi numeroase probleme ce au schimbat domeniul de la o epocă la alta.
Dintre cele mai importante provocări ale prezentului face parte cea a soluţionării problemei energiei.
Căutările savanţilor au abordat toată problematica energiei, de la irealizabilul Perpetuum Mobile, până la sursele neconvenţionale de energie... Dar o soluţie finală, rezonabilă şi mulţumitoare nu s-a găsit nici pînă în ziua de astăzi.
În această carte veţi afla cum, încă de la începutul secolului 20 marele geniu Nicola Tesla, a rezolvat problema, aducând în prim plan Energia Liberă - Free Energy, care va da de-a dreptul aripi dezvoltării civilizaţiei umane propulsându-ne, în curând în Univers!

 

"Căutările savanţilor au abordat toată problematica energiei, de la irealizabilul Perpetuum Mobile, până la sursele neconvenţionale de energie... Dar o soluţie finală, rezonabilă şi mulţumitoare nu s-a găsit nici pînă în ziua de astăzi.

În această carte veţi afla cum, încă de la începutul Secolului XX. marele geniu. Nicola Tesla, a rezolvat problema, aducând în prim plan Energia Liberă – Free Energy, care va da, de-a dreptul, aripi, dezvoltării civilizaţiei umane propulsându-ne, în curând, în Univers!"

  • Limba: Romana
  • Nr. pagini: 240
  • Dimensiuni: 13.5x20.5
  • An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0782 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.