Tratamente naturiste cu tincturi din arbori şi arbuşti

Tratamente naturiste cu tincturi din arbori şi arbuşti
Preț: 70,35 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8825-03-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 520
Format: 16,5X23

DESCRIERE

Tratamente naturiste cu tincturi din arbori şi arbuşti

Constantin Pârvu, Titiana Luncaşu, Luminiţa Gabriela Pîrvu, Rodica Constantin, Elena Grozea, Dana Maria Burduşel, Cătălin Marian Pîrvu

 
 
În general, se ştie că plantele medicinale sunt reprezentate de diferite ierburi şi sunt folosite ca atare pentru decoct sau infuzie. Pe lângă plantele ierboase, în natură sunt plantele lemnoase: arbori şi arbuşti care conţin principii active de mare importanţă farmacologică. Principiile active din fitocomplexul acestora sunt extrase în casă şi folosite la nevoie pentru tratarea anumitor boli de care suferă omul.
    Cunoştinţele din această carte sprijină bolnavul în a-şi pregăti tratamentul indicând specia de plantă, recoltarea ţesuturilor şi folosirea lor proaspete, pentru extragerea principiilor active, precum şi modul cum se practică tratamentul.
/>     Conţinutul acestei cărţi este continuarea tratamentului cu plante ierboase prezentate în volumul "Leacuri pentru sănătate, 7227 reţete cu plante pentru sănătate".
    Trebuie ştiut că toate plantele sunt utile omului. Arborii şi arbuştii deţin în structura lor principii active importante care cunoscute şi folosite de om pot înlătura starea de boală şi vindecă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0790 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.