Un nou înţeles al Evangheliilor

Un nou înţeles al Evangheliilor
Preț: 18,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8107-56-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 11X18

DESCRIERE

Un nou înţeles al Evangheliilor

Omraam Mikhael Aivanhov

 
Evangheliile surprind de la început prin forma lor narativă. Deşi lasă mari zone de umbră în biografia lui Iisus, ele pun câteodată în lumină cele mai mici detalii din viaţa sa cotidiană, iar învăţământul său se prezintă adesea sub forma unor povestiri alegorice.
   Cea mai importantă preocupare a metodei de interpretare a lui Omraam Mikhael Aîvanhov este de a considera aceste scurte povestiri reale sau simbolice ca tot atâtea date şi situaţii psihologice. Cele zece fecioare invitate la nunta mirelui, bogatul care cere socoteală administratorului său, stăpânul care va angaja nişte lucrători pentru 
ogorul său, dar şi discipolii înfricoşaţi de furtună trezindu-l pe Iisus adormit în barcă, chestiunea impozitului datorat Cezarului... sunt dezvelite astfel de caracterul lor temporal şi pitoresc, deci exterior şi de durată limitată, pentru a se înfăţişa ca nişte realităţi constante ale vieţii noastre interioare în sânul căreia se înfruntă şi se împacă forţele antagoniste ale spiritualului şi materialului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0782 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.