Viata ma iubeste

Viata ma iubeste
ISBN: 978-606-775-610-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 14,5X20,5
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Viata ma iubeste Creeaza-ti si traieste constient o viata minunata

Razvan Danc

VIAȚA este un minunat dar pe care Creatorul ni l-a oferit pentru a învăța, a crește și a ne dezvolta ca entități. Unii percep viața ca pe un chin, ca pe un test, ca o lecție sau ca o joacă. Fiecare are dreptate, pentru că viața este exact așa cum o vezi. Eu am ales să o văd ca fiind ceva magic, am lăsat-o mereu să mă surprindă și să îmi aducă în cale tot ce am nevoie pentru a fi în armonie cu interiorul meu.

De cele mai multe ori am făcut asta, iar când nu am făcut-o sunt sigur că nu eram eu acolo pentru a vedea. Nu eram prezent, alergam după lucruri exterioare care să-mi umple golurile pe care le aveam în interior.

Vă invit alături de mine să descoperim împreună starea VIAȚA MĂ IUBEȘTE. O stare ce poate fi atinsă de oricine, oricum, oricând. Tu ai trăit această stare de multe ori până acum, iar eu te invit să învățăm să o trăim în fiecare moment, conștient. Te invit în această călătorie alături de mine, iar atunci când vei închide cartea vei constata că a trecut foarte puțin timp de când ai deschis-o.

În starea VIAȚA MĂ IUBEȘTE timpul este doar metaforic.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0918 sec