Vindecă-ți viața (ediție revizuită)

Vindecă-ți viața (ediție revizuită)
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391726
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 14x20 cm

DESCRIERE

Vindecă-ți viața (ediție revizuită)

Paul Ferrini
 

Toate darurile vieţii și iubirii îţi sunt disponibile și te așteaptă. Nu trebuie decât să-ţi deschizi inima pentru a le primi.
Află de la Paul Ferrini cum să fii un aducător de iubire în tot ceea ce trăiești și cum să atragi tot mai multă iubire în viaţă. Poţi să-ţi îndeplinești scopul existenţei și să trăieșt cu partenerul tău de viaţă într-o relaţie egală, în care să vă oferiţi reciproc putere.

Învaţă cum să te iubești dinăuntru în afară, iniţiind un proces de a dărui și a primi care îţi transformă viaţa. Pune capăt suferinţei și reconectează-te cu bucuria. Regăsește-ţi pasiunea și învaţă să-ţi hrănești și să-ţi exprimi darurile.

Cartea „Vindecă-ţi viaţa” te ajută să te deschizi unei vieţi de recăpătare a puterii și de vindecare autentică.

 

PAUL FERRINI

A scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul „Iubire fără condiții”, apărut în limba română la Editura For You.
Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evoluția personală și iubirea necondiționată.

Prin scrierile, conferințele și workshopurile sale, mii de oameni și-au rafinat arta și practica iertării și și-au deschis inima către prezența divină din ei și din alții.

„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.“ (Larry Dossey)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0953 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.