Vocile Universului

Vocile Universului
-10%
thumbthumb
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 218
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

„Vocile voastre, ca şi ale celorlalţi, sunt ‚vocile universului’ şi ar trebui să începeţi să vă gândiţi la voi în acest mod.”

Aşa a vorbit Dumnezeu, când s-a referit la necesitatea apariţiei acestei cărţi.

Pe măsură ce energia din fiecare dintre gândurile, sentimentele, cuvintele şi acţiunile noastre se revarsă în afară, conform legii naturale ea ne afectează pe toţi. Acea energie pe care o transmitem, atrage o energie similară din univers şi revine la noi, înmulţită. În mod individual, ne creăm efectiv propriile noastre vieţi, în fiecare moment – şi simultan, la nivel colectiv, creăm lumea în care trăim.

Iar procesul nu se încheie aici. Energia pe care o generăm continuu afectează, în mod similar, conştiinţa de masă a întregului univers, având astfel impact asupra fraţilor şi surorilor noastre din spaţiu. Nu e de mirare că atât de mulţi dintre ei sunt nerăbdători să ne ajute să aducem lumina pe Pământ!

Dacă descoperiţi în aceste mesaje ecouri ale inimii voastre – amintindu-vă că iubirea este cea vindecă – înţelegeţi influenţa puternică pe care o aveţi asupra Pământului şi dincolo de el.

Suzanne Ward este jurnalistă, carieră care a pregătit-o pentru mesajele permanente ce vin din legăturile ei telepatice. Ea locuieşte în statul Washington, împreună cu soţul ei şi familia formată din câini adoptaţi.

Limba: romana
Nr.pagini: 218
Dimensiuni: 14x20
An aparitie: 2005

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1362 sec