ZODIACUL CHINEZESC 2017-2018

DESCRIERE

ZODIACUL CHINEZESC 2017-2018

 
 

ZODIACUL CHINEZESC – în anul guvernat de semnul Cocoşului – prezintă influenţele pe care aceasta le exercită asupra tuturor celorlalte 11 semne din constelaţia zodiacală.

Cartea descrie elementele definitorii ale personalităţii celor aparţinând diverselor zodii, detaliind particurităţi şi în ceea ce priveşte elementele fundamentale: Metal, Apă, Lemn, Foc şi Pământ.

  • Cum va afecta Anul Cocoşului destinul dumneavoastră în perioada imediat următoare?
  • Va corespunde acest an aşteptărilor dumneavoastră pe plan sentimental?
  • Va fi un an favorabil pentru lansarea în afaceri?
  • Veţi avea parte de armonie în familie şi societate?
  • La toate aceste întrebări, generate de frământări şi curiozităţi, puteţi găsi răspuns în paginile cărţii de faţă. Ea nu este un ghid de informaţii utile, ci şi un instrument de consiliere ce vă poate ajuta să evitaţi capcanele şi, în acelaşi timp, să valorificaţi la maximum şansele pe care vi le rezervă Anul Cocoşului în plan personal şi profesional.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0970 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.