Libertatea contractuala. Limite legale si garantii procesuale

thumbthumb
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013
Pagini: 200

DESCRIERE

Parcurgem, inca, o perioada efervescenta de observatii, critici, elogii, concluzii, ale teoreticienilor si practicienilor dreptului, cu privire la noile coduri ale Romaniei.

Teme ca cea referitoare la libertatea individuala, libertatea sociala, primatul libertatii individuale asupra celei sociale, nu puteau fi ignorate din dezbaterile unei conferinte de drept civil intrata in traditia Facultatii de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara.

Din jocul limitelor legale si al celor liber consimtite, sub cenzura instantei de judecata, se naste un spatiu al libertatii contractuale in care se afirma si este garantata atat satisfacerea intereselor individuale, cat si a celor publice.

Suntem incredintati ca lucrarile acestei conferinte au contribuit la o mai buna intelegere a legislatiei recent adoptate, dialogul fiind, in continuare, deschis.

Limba: Romana
Nr.pagini: 200
Dimensiuni:
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0585 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.