Literatura română. 67 de eseuri pentru bacalaureat și lucrul la clasă

Literatura română. 67 de eseuri pentru bacalaureat și lucrul la clasă
Preț: 35,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-969-4
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 256
Format: 205 x 260

DESCRIERE

Literatura română. 67 de eseuri pentru bacalaureat și lucrul la clasă

Aprobat conform Ordin 3530/04.04.2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar-poziția 46

 

Materialul este un ghid extrem de folositor pentru consolidarea noțiunilor de teorie literară și observarea diverselor perspective de interpretare a unui text literar ce se adresează elevilor de la filierele teoretică (profilurile real și umanist), tehnologică și vocațională (toate profilurile).

Conține 67 de eseuri având drept suport texte literare care se studiază în manualele alternative și care aparțin atât autorilor canonici, cât și celor care nu sunt prevăzuți în programa școlară pentru Bacalaureat. Pentru fiecare eseu sunt semnalate părțile componente ale itemilor, conceptele operaționale utilizate în cadrul acestora, trăsăturile și modalitățile de caracterizare a personajelor, semnificația secvențelor lirice, considerații stilistice, toate acestea constituind repere ale unei astfel de construcții.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0614 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.