Radu Cinamar - set 6 carti - colectie integrala

Radu Cinamar - set 6 carti - colectie integrala
-15,8%
Preț: 170,00 lei
202,00 lei (-15,84%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 6357
Editura:
Anul publicării: 2019
Format: 13X20

DESCRIERE

Radu Cinamar - set 6 carti - colectie integrala

 
 
Colectia contine titlurile:

Geneza uitata
In interiorul pamantului. Al doilea tunel
12 zile. O initiere secreta in taramul tainic al zeilor
Misterul din Egipt. Primul tunel
Viitor cu cap de mort. In culisele puterii
Pergamentul secret. Cinci tehnici initiatice tibetane
 
Descriere - Geneza uitata

Cartea - Geneza uitata - apare intr-un format nou, mai mare, fiind totusi cea mai voluminoasa dintre titlurile seriei de pana acum. Remarcam simetria pe care autorul pare sa o respecte in cadrul volumelor sale: dupa fiecare expeditie printr-un tunel, urmeaza un volum ce trateaza un subiect separat, dupa care se revine la expeditia prin tunelul urmator.


"GENEZA UITATA” este al saselea volum din seria "Radu Cinamar” si el reprezinta fara indoiala un pas inainte atat din punctul de vedere al stilului editorial, cat si din cel al expunerii informatiei.


Astfel, volumul 3 ("Misterul din Egipt – Primul tunel”) a fost urmat de volumul 4 ("Pergamentul secret”), pentru ca volumul 5 sa trateze o noua expeditie ("In interiorul Pamantului – Al doilea tunel”). Volumul 6 ("Geneza uitata”) apare ca fiind un volum de-sine-statator, iar daca aceasta logica de publicare se va aplica in continuare, atunci ne putem astepta ca volumul 7 din serie sa trateze despre expeditia prin cel de-al treilea tunel, care este si ultimul din Complexul secret din Muntii Bucegi.

Noul volum ("Geneza uitata”) prezinta un subiect uimitor prin complexitatea si bogatia informatiei, dar cele peste 70 de desene elaborate sunt menite sa usureze intelegerea textului. Miezul lucrarii il reprezinta subiectul originii adevarate a omului si a evolutiei sale complexe de-a lungul erelor. Sunt explicate de asemenea unele dintre "punctele fierbinti” ale istoriei umanitatii, care fie nu au fost cunoscute niciodata, fie au fost tratate de pe pozitii mitologice: Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea etc.

Prezentarile sunt bulversante atat prin diversitatea lor, cat si prin acuratetea explicatiilor oferite, care imbina cunoasterea ezoterica pura cu anumite elemente stiintifice. Un accent deosebit este pus pe existenta si manifestarea sasurilor interdimensionale, acele portaluri aflate la "intersectiile” dintre planul fizic si cel eteric.

Din punctul de vedere al editurii noastre, consideram ca prin publicarea acestui volum Radu Cinamar a ridicat in mod evident stacheta intelegerii si a tratarii subiectelor pe care le prezinta in cartile sale. Dupa cum chiar el se destainuie in nota sa de inceput:

"Chiar daca notiunile prezentate in aceasta carte par a fi dificile, totusi am considerat ca este necesar sa fac un pas inainte si sa expun in acest fel unele aspecte mai profunde. Consider de asemenea ca elementele prezentate in celelalte volume au pregatit terenul pentru o justa intelegere a semnificatiilor ezoterice si de alta natura pentru cititorul interesat, astfel incat lectura prezentului volum si a celor care vor urma sa aiba sens si coerenta.

Voi continua cu acest gen de abordare mai elaborata, care a devenit o necesitate in contextul vremurilor pe care le traim. Am speranta ca cititorii acestei serii de volume vor intelege in mod corect demersul meu si dorinta sincera de a expune lumii unele aspecte necunoscute ale realitatii in care traim.”Format     14.5 x 21 cm
Anul lansarii: 2019
Nr. pagini: 336


Descriere - 12 zile. O initiere secreta in taramul tainic al zeilor


RADU CINAMAR

"Nu cred ca exista persoana care sa nu-si doreasca sa fie fericita si care sa nu vrea sa cunoasca tainele universului. Apare insa intrebarea fundamentala: cum se poate realiza aceasta? Din cate stiu, exista multe cai, dar toate au in comun acelasi element si anume faptul ca avem de-a face cu un proces al devenirii, care are loc in timp. Poate ca acesta este si motivul principal pentru care multi oameni renunta la calea spirituala a cunoasterii chiar inainte de a realiza o veritabila transformare launtrica a fiintei lor; ii sperie efortul, ideea de a fi perseverenti. In cazul meu, procesul transformarii a fost extrem de accelerat si a durat doar douasprezece zile. Probabil ca, daca ar fi durat mai mult, mintea mea ar fi gasit anumite cai "subversive” de a atenua socul evenimentelor uluitoare cu care m-am confruntat si atunci m-as fi blocat la un anumit nivel inferior de intelegere; cine stie cat timp ar fi trebuit sa raman acolo pana sa realizez urmatorul pas?!
Descrierea sublimei perioade de douasprezece zile din viata mea constituie chiar subiectul cartii de fata. Daca ar fi sa raportez acele zile la timpul meu subiectiv, as spune ca, de fapt, am trait mai multi ani, dar intr-un mod foarte condensat, intr-o dimensiune complexa a fiintei mele. Pentru a intelege acea dimensiune, destinul a facut sa intalnesc cateva fiinte, nu neaparat umane, care mi-au jalonat cu precizie traseul pana la tulburatoarea intalnire cu Machandi. Acela a constituit, fara indoiala, punctul de inflexiune al existentei mele. Nimic, pornind de la acel moment inainte nu a mai fost ca in trecut. O alta lume, un alt univers...
Nu sunt decat cateva luni de la evenimentele pe care le-am trait atunci cu mare intensitate, dar cu toate acestea vibratia lor caracteristica nu m-a parasit nici un moment. De aceea, am decis sa le fac cunoscute pe aceasta cale, in masura in care ele vor reusi sa trezeasca interesul cititorului. Exista o cauza si un sens in orice aspect al vietii noastre. Poate ca in acest imens angrenaj, relatarea evenimentelor urmatoare va fi precum o rotita miraculoasa care este in masura sa declanseze profunda transformare spirituala din fiinta noastra. in tot acest demers, fundamentala este patrunderea in inima subtila...”

RADU CINAMAR

"Este uimitor cum lantul de evenimente care a inceput cu marea descoperire din Muntii Bucegi si a continuat cu expeditia de amploare prin tunelurile subpamantene a modificat aproape integral atat gandirea, cat si destinul unor oameni. Printre acestia ma numar si eu, care am fost nevoit sa ma adaptez cu rapiditate la o transformare de proportii in existenta mea. (...) Aproape sunt tentat sa cred ca intalnirile si discutiile mele cu Cezar, explicatiile initiatice pe care el mi le-a oferit, chiar prezenta mea la locul marii descoperiri din Muntii Bucegi si aflarea elementelor principale ale expeditiei pe care el a condus-o, nu au constituit la urma urmelor decat un fel de "antecamera”, o pregatire absolut necesara pentru ceea ce aveam sa traiesc ulterior. (...) Evenimentele cu care m-am confruntat au depasit cu mult chiar si "iluzia” pe care o traim in timpul unui vis. Marturisesc faptul ca pe tot parcursul acestor evenimente, care au avut loc intr-o perioada de aproximativ doua saptamani, starea de totala uluire aproape ca nu m-a parasit nici o clipa.

Anul aparitiei: 2005
Numarul de pagini: 232
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20

Descriere - In interiorul pamantului. Al doilea tunel - Radu Cinamar

Iată-ne ajunși la volumul 5 al seriei Radu Cinamar ce a devenit celebră odată cu apariția, in 2004, a controversatului "Viitor cu cap de mort”. După o pauză de 7 ani, autorul uimește și de această dată prin subiectul provocator adus in discuție.

Radu Cinamar descrie in mod unic ce inseamnă cu adevărat interiorul Pămantului, cum se poate ajunge acolo, ce se poate simţi şi care sunt efectele care decurg dintr-o astfel de experienţă. El povesteşte in detaliu unele dintre călătoriile sale in această zonă a planetei, insoţind adeseori descrierile sale cu schiţe edificatoare.

"Probabil mulţi cititori işi imaginează că Marea Galerie şi Sala Proiecţiilor reprezintă un fel de "muzeu” in care afluxul de oameni este continuu şi destul de intens. Aici problema constă in a inţelege corect natura descoperirii care a fost făcută. Ea comportă o serie de caracteristici care de multe ori sunt bulversante pentru psihicul şi mentalul ființei umane. Cred că cea mai potrivită redare a situaţiei ar putea fi făcută prin expresia: "o neaşteptată transformare de comportament şi gandire”, imediat după ce se pătrunde in Marea Galerie. O dată ce ajungi in Sala Proiecţiilor, mintea tinde să fie izolată de amintiri sau de ganduri secundare. Intr-un fel care cu greu poate fi descris, ea este cumva "suspendată” şi "liniştită”. Gandurile sunt rare şi ele se imbină cu un gen de emoţie foarte profundă, avand aproape un caracter sacru. La inceput, atunci cand am vizitat pentru prima dată locul, am crezut că această senzație este generată de măreţia extraordinară a construcţiei şi a spaţiului de acolo, de tehnologia foarte avansată şi de ineditul situaţiei in care eşti pus atunci. Totuşi, in anii care au urmat mi-am dat seama că fenomenul se repetă identic, ceea ce inseamnă că el nu se datorează unor tendinţe subiective, ci este o consecinţă a vibraţiei foarte speciale care există in acel loc.

Impresia generală este aceea de "altă lume” şi aceasta nu doar prin specificul tehnologiei şi al obiectelor din interior, ci mai ales printr-o "cunoaştere intuitivă”, care apare şi modifică natura gandurilor şi acţiunilor. Impulsul meditativ şi de relaxare este foarte accentuat, iar lăuntric apare un gen de elan nedesluşit spre lucruri nobile, elevate, spre tot ceea ce este bun, frumos şi plin de o aspiraţie inălţătoare.

Ne-am dat repede seama că accesul in acel loc special poate fi oferit doar unei anumite categorii de persoane, care trebuie să aibă o pregătire adecvată din punct de vedere psihic şi mental. Chiar şi persoanele care au asigurat sarcinile de rutină pentru un timp au trebuit alese din randul ofiţerilor superiori sau au trebuit să urmeze cursuri de pregătire speciale. Fără un antrenament psiho-mental adecvat nu se poate pătrunde in interiorul Sălii, decat cu riscul unor manifestări ulterioare bizare. Cezar mi-a povestit că aceste aspecte au fost inţelese abia după ce s-a observat comportamentul straniu al unor soldaţi, care prin natura situaţiei au fost prezenţi in cadrul complexului din interiorul muntelui imediat după descoperirea lui. Acei oameni păreau rupţi de realitate şi nu au reuşit să-şi revină complet decat după cateva săptămani. Funcţiile motorii sunt de asemenea afectate: mişcările devin rigide, trupul se mişcă greu, iar privirea rămane aţintită intr-un singur punct, chiar dacă există stimuli sonori şi vizuali puternici.

Tocmai de aceea s-a pus in mod special problema stabilirii unui program de pregătire şi a unor teste adecvate pentru persoanele care pătrund acolo. O dată cu infiinţarea secţiunii de contrainformaţii din cadrul Departamentului, pe care o conduc, am revizuit in mare parte acel protocol şi l-am adecvat necesităţilor de moment.

Acesta a fost mereu unul dintre punctele sensibile in discuţiile cu partenerii noştri din alte state. Ei par să nu inţeleagă faptul că Sala Proiecţiilor reprezintă mai mult decat o simplă cavitate fizică in interiorul muntelui, fie ea şi foarte tehnologizată. Intr-adevăr, putem vorbi despre o altă concepţie şi viziune, despre o diferenţă colosală de tehnologie, dar spaţiul respectiv este de asemenea o "trecere”, iar acest aspect pare să fie greu de conceput pentru ştiinţa modernă. Noi am ajuns destul de repede la concluzia că, pentru a inţelege corect ce reprezintă complexul subteran din munţii Bucegi, este necesar să ne debarasăm in mare parte de principiile şi gandirea strict materialistă a ştiinţei actuale. O dovadă in acest sens este că pană in 2010 savanţii care au fost implicaţi in studiul locaţiei nu au putut furniza niciun indiciu şi nicio explicaţie la feluritele aspecte şi semne de intrebare pe care le-a ridicat locaţia secretă din Bucegi.

Dar nu acesta reprezintă motivul principal. Cel mai important aspect este că, o dată ce se pătrunde in interiorul muntelui, in Marea Galerie și mai ales in Sala Proiecțiilor, frecvenţa de vibraţie a fiinţei biologice se schimbă. Aici se află cheia inţelegerii tuturor proceselor aparent ciudate care se petrec cu psihicul şi mentalul omului, precum şi percepţiile adeseori stranii care intervin atunci cand se pătrunde in cele trei tuneluri care pleacă din Sala Proiecţiilor. Nu vreau să anticipez, deoarece acesta este unul dintre subiectele principale despre care voi vorbi in acest volum.”

Nr. de pagini : 304
Anul aparitiei : 2017

Descriere - Misterul din Egipt. Primul tunel (Radu Cinamar)

Cartea Misterul din Egipt este continuarea volumului Viitor cu cap de mort.

Cel de-al treilea volum al seriei initiate de Radu Cinamar reprezinta mult asteptata continuare la best-seller-ul Viitor cu cap de mort. Misterul, stilul alert si mai ales bogatia subiectelor tratate in carte il impun pe acest autor foarte ocultat in randul celor mai reprezentativi scriitori ai genului. Relatarea lui biografica aduce in atentia noastra multe semne de intrebare cu privire atat la trecutul, cat si la viitorul omenirii. In text descoperim uluitoare dezvaluiri despre un grup secret de fiinte care conduc din umbra si manipuleaza viata oamenilor, dar de asemenea aflam si despre metodele cele mai potrivite pentru a contracara acest grup, perceput ca un veritabil guvern mondial secret.

Evenimentele prezentate se imbina elegant cu fine observatii de ordin psihologic si spiritual, care de multe ori ofera solutii practice si eficiente pentru ca viata noastra sa devina mai buna. Descrierile remarcabile ale unor realitati din trecutul indepartat al istoriei si mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte initiatice fac din aceasta carte o bijuterie a cunoasterii ezoterice.


Anul aparitiei: 2007
Nr. pagini: 280

Descriere - Pergamentul secret. Cinci tehnici initiatice tibetane
Al patrulea volum din serie este o revelatie bulversanta, care ne arata ca Radu Cinamar are inca multi asi ascunsi in maneca obscura a serviciilor secrete.

Dupa o absenta editoriala indelungata, scriitorul ne prezinta o succesiune uimitoare de elemente biografice, care include modificari spectaculoase la nivelul Departamentului Zero, colaborarea cu Pentagonul intr-o misiune foarte importanta in Antarctica, ”cheia”

Pergamentului Secret si mai ales esenta dezvaluirilor pe care Cezar Brad le face cu privire la una dintre cele mai controversate descoperiri din muntii Carpati, in anii 90. O mina de informatii care nu trebuie ignorata...

Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 265

Descriere - Viitor cu cap de mort. In culisele puterii

Cartea Viitor cu cap de mort uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne orienteaza atentia si interesul catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane. Serviciile Romane de Informatii ascund secrete greu de patruns, care, odata dezvaluite, ar putea schimba complet destinul omenirii.

Descoperirea epocala din Muntii Bucegi din vara anului 2003 transforma Romania in cel mai important nod de interes mondial, dar deciziile la varf de stat sunt dificil de luat…

Expert in studierea si cercetarea fenomenelor stranii si totodata conducatorul unor operatiuni de importanta strategica exceptionala pentru statul roman, Cezar Brad este eroul evenimentelor socante care s-au petrecut in Muntii Bucegi, dar si al celor doua intalniri memorabile cu un reprezentant de frunte al iluminatilor, membru al grupului Bilderberg.


Anul aparitiei: 2004
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 256

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0747 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.