Dezvoltare personală clasa a II-a, Semestrul al II-lea (conține CD)

Dezvoltare personală clasa a II-a, Semestrul al II-lea (conține CD)
thumb
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 2016

DESCRIERE

Dezvoltare personală clasa a II-a, Semestrul al II-lea (conține CD)

Adina Grigore

 

 

Aprobat prin Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 3053/ 12.01.2016

 

Este  structurat pe 5 unități de învățare, cu tematici din sfera de interes a copiilor, ce contribuie la dezvoltarea capacităţii elevului de a se autocunoaşte şi de a-şi exprima într-o manieră pozitivă interesele, aptitudinile, trăirile personale, abilităţile de relaţionare şi comunicare, reflecţiile cu privire la învăţare.

Fiecare conținut propus este însoțit de câte o poveste educativă, prin intermediul căreia se dezvoltă la copii atitudini pozitive, finalitatea fiind dobândirea încrederii în sine, starea de bine a copiilor,pregătirea lor pentru viaţă și pentru viitor.

Elementele multimedia din manualul digital se remarcă prin diversitate, ele fiind realizate în concordanță cu particularitățile nivelului de vârstă, contribuind la creșterea valorii didactice.

 

 

Limba: romana

Nr.pagini:

Dimensiuni:

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0299 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.