Manual - Limba și literatura română clasa a III-a, Semestrul al II-lea (conține CD)

thumbthumb
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 2016

DESCRIERE

Manual - Limba și literatura română clasa a III-a, Semestrul al II-lea (conține CD)

Adina Grigore

 

Aprobat prin Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 3054/ 12.01.2016


Este  structurat pe 5 unități de învățare, cu tematici din sfera de interes a copiilor, promovând valori și atitudini pozitive. Conținuturile propuse sunt abordate gradual și logic, accentele formative fiind orientate către valorizarea intereselor elevilor din perspectiva exprimării de idei, de opinii și de emoții, pe tematici relevante pentru experiențele proprii.
Prin intermediul aplicațiilor din manual sunt încurajate comunicarea eficientă și socializarea. Elementele multimedia din manualul digital se remarcă prin diversitate, ele fiind realizate în concordanță cu particularitățile nivelului de vârstă, contribuind la creșterea valorii didactice.

 

Limba: romana

Nr.pagini:

Dimensiuni:

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.