Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Elisabeth Meier Reithofer
Editura: Mast
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti Diverse
DESCRIERE
Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti. In aceasta carte gasiti: informatii de baza pentru prelucrarea laptelui, multe exemple practice cu indicatii pas cu pas, retete clasice si de specialitati.
Nr pagini: 110
Anul publicarii: 2011
Dimensiuni: 13x20
Limba: romana
Top 10
-Cărți noi
-- 104,50 leiPRP: 110,00 lei
- 41,65 leiPRP: 49,00 lei
- 34,00 leiPRP: 40,00 lei
Promoţii
-- 25,49 leiPRP: 29,99 lei
- 31,50 leiPRP: 35,00 lei
- 8,80 leiPRP: 10,00 lei
RECENZII