1100 Teste grila si probleme de economie cu rezolvari

1100 Teste grila si probleme de economie cu rezolvari
thumbthumb
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 310

DESCRIERE

De apropare doua decenii, candidatii la admitere in institutiile de invatamant superior care au economia ca disciplina de concurs, lucreaza dupa culegerile profesorilor Gogoneata si reusita la examene a confirmat contribuitia acestor culegeri la pregatirea temeinica a concurentilor.

Astazi, elevii invata dupa manualele alternative, dar culegerea celor ''1100 teste grila si probleme de economie cu rezolvari'' are tot ceea ce au in comun aceste manuale si anume problematica generala a stiintei economice cu legitatile, conexiunile si indicatorii ei de baza.

…lucrarea de fata ''1100 teste grila si probleme de economie cu rezolvari'' si cu suplimentul de subiecte de admitere va ajuta sa va verficati cunostintele economice, sa descoperiti singuri la ce nivel al pregatirii va aflati, sa gandii si sa actionati dupa legile rationalitatii economice.
Succes la examene!

Din carte:

1. Cererea se manifesta diferit:

a. de la un produs la altul; b. de la o categorie sociala la alta; c. de la o zona la alta; d. de la un moment la altul; e. in functie de toate de mai sus;

2. Cel mai important factor care determina modificarea ofertei poate fi considerat:

a. pretul bunului; b. costul de productie al bunului; c. pretul altor bunuri; d. numarul firmelor consumatoare; e. numarul firmelor producatoare.

3. O oferta clasica se caracterizeaza astfel:

a. o modalitate a pretului determina modificarea cu aceeasi marime absoluta a cantitatii oferite; b. orice modifiacre a pretului nu modifica oferta; c. o modificare procentuala a pretului conducela aceeasi modificare procentuala a cantitatii oferite; d. o anumita modificare procentuala a pretului conduce la o mai mare modificare procentuala a cantitatii oferite; e. procentul cu care scade cantitatea oferira este mai mic decat procentul cu care scade pretul

4. Daca venitul unei familii creste, atunci consumul sau:

a. ramane acelasi; b. creste cu aceeasi marime cu cat creste venitul; c. creste cu mai mult decat venitul; d. creste mai lent decat venitul; e. nici un raspuns nu este bun.
……………………

Limba: Romana
Nr.pagini: 310
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.