• Blog

  • 1 articol
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Dieta Mintii de Adina Moldovan

In prima jumatate a cartii autoarea trece prin mai multe etape sau lectii. Ea incepe cu meditatia.

Lectia 1: Stai si contempla nimicul, pur si simplu goleste-ti mintea de tot si de toate.

Alchimia - lectia a doua. Transformarea raului in bine , se produce o reglare a conturilor, incepi sa privesti cu detasare spectacolul vietii si incepi sa ierti

Zeciuiala este lectia a treia. Universul iti da intotdeauna mai mult tocmai ca sa ai de unde sa dai

Autoarea continua cu urmatoarele lectii despre cauza si efect, sanatate ,rugaciune, putere ,iubire de sine si despre cina cea de taina.

In partea a doua ni se prezinta dieta mintii care este calea de a ajunge la o gandire abundenta. Primul lucru de care avem nevoie este manifestarea intentiei de a face ceva. Putem da putere intentiei noastre cand devenim constienti de gandurile noatre. Intentia noastra are sanse mai mari de realizare daca in afara de benefiiciile noatre ne gandim si la beneficiile celorlalti implicati.

Inspiratia este conexiunea omului cu divinul. Suntem destinati sa avem abundenta. Este bine sa ne gandim ca destinul vietii noatre va ajuta o multime de oameni.Recunostinta este cea mai buna frecventa pe care o putem avea. Ar fi foarte bine pentru noi personal sa ne notam zilnic pentru ce putem fi recunoscatori. Autoarea propune o curatare spirituala in 11 sarcini.

 

Created in 0.0318 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.