2012 - Anul marii pacaleli sau paralela existentiala

2012 - Anul marii pacaleli sau paralela existentiala
thumbthumb
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 286
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

2012 - Anul marii pacaleli sau paralela existentiala
 
 
 
 …de la începutul anului 2012, am observat alături de mulţi colaboratori că unele canale de televiziune, considerate de mediul academic drept „surse serioase şi ştiinţifice" de informare, mă refer aici la National Geographic Channel, Discovery, Science, prezentau în mod repetat filme documentare ce tratează toate o singură temă - INVAZIA EXTRATERESTRĂ A TERREI!

Toate aceste filme erau prezentate în mod obsesiv, intercalate cu o serie de filme ce prezintă aşa-zisa „teorie a catastrofelor" vizavi şi de halucinantul scenariu legat de data de 21.12.2012.

Este evident faptul că trăim cu sabia lui Damocles asupra capului, asta dacă este să fim sinceri cu noi şi cu posibilitatea extincţiei vieţii pe Terra...

... începe să mi se formeze convingerea din ce în ce mai sigură că de fapt ni se pregăteşte ceva pentru această dată (sau în jurul acestei date) de aici de pe... Pământ!!

Iată şi un argument, cred eu, foarte convingător...

Puţini sunt cei ce ştiu că astăzi, în 2012, pe teritoriul continentului Europa sunt mai multe buncăre decât în timpul celui de-al Doilea Război Mondial sau decât în timpul Războiului Rece!

Este ştiut că după anul 2000 numărul şi frecvenţa fenomenelor meteoclimatice extreme a crescut îm mod alarmant.
Deosebit de îngrijorător este faptul că pe acest fond, există informaţii sigure că folosirea pe scară mare a tehnicilor de modificare a mediului înconjurător în scopuri strategico-militare, adică a războiului geoclimatic, a devenit o realitate a zilelor noastre.

Dincolo de aceste realităţi, faptul că specialiştii în Fizica Soarelui se recunosc învinşi în a mai putea prognoza cu exactitate viitoarea evoluţie a activităţii solare şi a influenţei acesteia asupra biosferei terestre este revelatorie pentru haosul din zona prognozei ştiinţifice a evoluţiei în viitor a factorilor geoclimatici de pe planeta noastră.

Am participat la o reuniune internaţională ce a avut drept scop evaluarea „Profeţiei Apocalipsei anului 2012".
Specialiştii au recunoscut în majoritate covârşitoare că această profeţie nu are nimic ştiinţific real legat de data de 21.12.2012.

Evenimente cu caracter catastrofic pentru Terra au început să fie prognozate pentru anii 2013, 2014, 2016, 2018 sau chiar 2022-2024!!!

Am propus atunci şi eu în intervenţia mea să mutăm anul „Apocalipsei" în 2029, având ca argument ipotetica ciocnire a Terrei cu asteroidul Pophis!

Vreau să vă spun că deşi nu aveam nici cea mai mică prezumţie că această idee va fi acceptată, în unanimitate, într-un ropot de aplauze, s-a convenit că într-adevăr studiile futurologice indică faptul că acest an este cel mai apropiat ca previzibilitate de producerea unei catastrofe la nivel planetar.

Legat de acest fapt, veţi întâlni în carte atât concluziile asupra posibilităţii de producere a unui asemenea eveniment, cât şi metodele de luptă împotriva acestei ipotetice întâmplări cosmice, dezbătute chiar la noi, la Bucureşti!

Cartea de faţă redă o paralelă la „realitate" dintr-un unghi foarte posibil de acceptat ca real...

… în ultimele două decenii, multe dintre subiectele Culturii Teoriei Conspiraţiei s-au dovedit a fi mult mai reale decât ne aşteptam.
Poate că ar trebui să fim mai circumspecţi şi mai vigilenţi faţă de calitatea şi scopul unor informaţii şi scenarii ce ni se impun cu forţa de centrele de putere mondiale!

„Anumite locuri şi regiuni de pe Terra sunt deosebit de frumoase, curate şi bogate, dar ce păcat că sunt... locuite de cine nu trebuie", spunea un reprezentant al grupului „Illuminati".

Să nu uităm că experimentul criminal SIDA pe continentul Africa a urmărit tocmai decimarea, anihilarea populaţiei acestui continent.

Revenind la ideea de început, cred, sunt din ce în ce mai convins, că invaziile extraterestre şi Apocalipsele geoclimatice planetare sunt regizate aici, pe Terra, de grupuri economico-financiaro-militariste interesate inclusiv de ceea ce se numeşte reglarea populaţiei Terrei la o cifră acceptabilă acestor grupuri planetare interesate!!! (Gen. Bg. (rez.) dr. Emil Străinu)
 
 
 
 Autor: Emil Strainu

Limba: romana
Nr.pagini: 286
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0271 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.