Alchimia spirituala - Cautarea perfectiunii

Alchimia spirituala - Cautarea perfectiunii
thumbthumb
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 200
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

...''Alchimia spirituala - Cautarea perfectiunii''


Nu trebuie să luptaţi împotriva slăbiciunilor şi viciilor voastre, deoarece ele vă vor zdrobi, mai bine învăţaţi să le folosiţi punându-le la treabă.

Fie că este vorba despre gelozie, furie, lăcomie, orgoliu etc., trebuie să ştiţi cum să le mobilizaţi astfel ca acestea să lucreze pentru voi în direcţia pe care aţi ales-o.

Gândiţi-vă la forţele naturii, aşa cum sunt electricitatea, vântul, torenţii, fulgerul…

Acum, când omul ştie să le stăpânească şi să le folosească, el se îmbogăţeşte.

Şi cu toate acestea, la origini, ele au fost forte ostile. Vi se pare normal să folosiţi aceste energii naturale, atunci de ce sunteţi miraţi când vi se spune cum să folosiţi energiile primitive care se află în voi?...

Când veţi cunoaşte regulile alchimiei spirituale, veţi fi capabili să transformaţi şi să folosiţi toate aceste forţe negative care zac din belşug în interiorul fiinţei voastre.”


Autor: Omraam Mikhael Aivanhov

Limba: romana
Nr. pagini: 200
Dimensiuni: 11x18
An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0332 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.