Anatomia baschetului - Dr. Brian Cole, Rob Panariello

Anatomia baschetului - Dr. Brian Cole, Rob Panariello
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-199-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256
Format: 165 x 230 mm
Categoria: Hobby

DESCRIERE

Anatomia baschetului

Dr. Brian Cole, Rob Panariello

Ghidul tău ilustrat pentru a-ți optimiza performanța și a reduce accidentările

„Sunt fascinat de Anatomia baschetului. E una dintre puținele cărți care surprind frumusețea și grația acestui sport." - Scottie Pippen, de șase ori campion în NBA, inclus în Naismith Memorial Basketball Hall of Fame

„Pe lângă faptul că arată competența autorilor săi, Anatomia baschetului îi ajută pe jucători să se antreneze mai bine, să se recupereze de pe urma accidentărilor și să-și ducă performanța la cel mai înalt nivel." - Dr. James Andrews, celebru chirurg ortoped, fondator al Andrews Sports Medicine and Orthopaedic Center

De ce ai nevoie ca să-ți sporești la maximum randamentul, forța fizică, agilitatea și rapiditatea pe teren?

Anatomia baschetului îți va arăta cum să obții toate acestea prin creșterea forței musculare și prin optimizarea eficienței fiecărei mișcări.
Ghidul de față prezintă 88 dintre cele mai eficiente exerciții specifice jocului de baschet, fiecare fiind însoțit de explicații detaliate și ilustrații color, al căror rol este de a demonstra că există o legătură esențială între exerciții și performanța sportivă.
În plus, îți sunt oferite sfaturi practice despre evoluția pe teren și în cadrul competițiilor. Apoi, vei merge și în sala de antrenamente ca să studiezi îndeaproape cele mai frecvente accidentări la gleznă, genunchi și umăr, precum și ca să afli de ce exerciții ai nevoie pentru o recuperare cât mai rapidă.
Anatomia baschetului este o lectură obligatorie pentru toți cei care apreciază măiestria și suplețea acestui joc – fie ei jucători, antrenori, tehnicieni sau suporteri.

Dr. Brian Cole este profesor la Departamentul de Ortopedie și profesor asociat la Departamentul de Anatomie și Biologie Celulară din cadrul Rush University Medical Center din Chicago.
Este medicul echipei de baschet Chicago Bulls.
Începând din 2004, a fost ales drept unul dintre Cei Mai Buni Medici din SUA.

Rob Panariello are peste 30 de ani de experiență în fizioterapia sportivă și pregătirea atleților de performanță. Este consultant pentru multe echipe din universități și colegii care activează în cele mai importante ligi sportive din Statele Unite.
Este membru al Ligii Celebrităților – Forță și Condiționare, SUA.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0636 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.