Bărbatul conștient

Bărbatul conștient
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-036-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 224
Format: 13X20

DESCRIERE

Bărbatul conștient

John Gray, Ardagh Arjuna

 
 
Cartea Bărbatul conştient îi ajută pe bărbaţi să privească înlăuntrul lor pentru a-şi descoperi scopul şi misiunea; pentru a fi conectaţi, dar nu dominaţi de emoţiile lor, pentru a-şi trăi viaţa căutându-şi propriul drum, dar şi asumându-şi responsabilităţile care însoțesc acest demers. Bărbatul conştient explorează 12 calități ale noii masculinități, cu informații privind modul în care biochimia influențează aceste calități. 
De asemenea, femeile vor afla în fiecare capitol indicații despre cum să găsească un bărbat bun și de încredere, dar și cum să-l sprijine să-și valorifice la maximum calitățile.


John Gray este cel mai cunoscut expert în relații din lume. Cărțile lui s-au vândut în peste 50 milioane de exemplare în 50 de limbi diferite. Cartea lui revoluționară, Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, este cea mai bine vândută carte despre relațiile dintre bărbați și femei. John îi ajută pe bărbați și femei să-și înțeleagă și să-și respecte diferențele atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Puteți afla mai multe despre el vizitând marsvenus.com

Arjuna Ardagh este fondator al Awakening Coaching. A scris opt cărți, printre care bestsellerul național The Translucent Revolution. A luat cuvântul la conferințe din întreaga lume, inclusiv la Google și la ONU. Puteți afla mai multe despre el vizitând arjuaardeh.com.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.