CEL MAI BUN DINTRE TOTI

CEL MAI BUN DINTRE TOTI
thumbthumb
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2012
Pagini: 32

DESCRIERE

Meda Liata este cunoscută de toţi, e o persoană faimoasă. „Dintre semenii noştri, ea e cea mai bună”, spun locuitorii din Wemmik. Cine n-ar vrea să i se alăture lui Meda în Clubul Omuleţilor Minunaţi? Problema este că sunt acceptaţi în el doar cei făcuţi din mahon – cel mai bun lemn din cea mai bună pădure.

Pancinello nu e bine-venit în acest club, fiindcă e făcut din salcie.; „Salcia e un lemn slab”, spune Meda. „Nimeni nu vrea să fie salcie.” Iar Pancinello este singura salcie din orăşelul Wemmick. Aşa că toţi se uită la el de sus. Chiar şi Lucia, prietena lui.

Pancinello învaţă, însă, o lecţie importantă atunci când Eli, tâmplarul, îl ajută să vadă că el e preţios pentru că a fost făcut de Creator, care a ales chiar şi lemnul din care să fie făcut. Această ultimă poveste din orăşelul Wemmick vă va surprinde, aşa cum însuşi Pancinello şochează orăşelul, atunci când locuitorii lui îşi dau seama cât de preţios este el.

Limba: romana

Nr.pagini: 32

Dimensiuni: 22x30

An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0855 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.