Chimie - Manual clasa a-IX-a

DESCRIERE

Manualul se adreseaza elevilor care urmeaza filiera teoretica si tehnologica toate profilurile si specializarile cu doua ore pe saptamana.

Temele Siliciul Fosforul Zincul Azotul si termenii specifici: Raza atomica Raza ... ionica Energia de ionizare Afinitatea pentru electron Electronegativitatea Legatura metalica sunt considerate propuneri pentru Curriculum la decizia scolii si sunt marcate cu asterisc. In cadrul celor sapte capitole ale manualului cunostintele noi se impletesc armonios cu cele anterioare si sunt de cele mai multe ori legate de lumea inconjuratoare. O parte importanta este consacrata aplicatiilor practice experimentelor de laborator si evaluarii cunostintelor ilustrate de numeroase fotografii si diagrame.

Cuvintele-cheie sunt evidentiate la inceputul fiecarui nou capitol iar in cadrul evaluarii sunt nominalizate deprinderile pe care elevul trebuie sa le aiba. Raspunsurile la activitatile independente si interpretarea observatiilor desprinse din experimente sunt explicate clar si in detaliu pentru a intelege mai usor chimia si pentru a putea utiliza cunostintele in contexte noi.

Prezentarea biografiilor unor chimisti ii ajuta pe elevi sa cunoasca cele mai importante contributii ale acestora la dezvoltarea chimiei

Limba:romana

Nr.pagini:128

Dimensiuni:23x16

An aparitie:2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0741 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.