De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?... și alte 10 întrebări fantastice

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?... și alte 10 întrebări fantastice
Preț: 38,38 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060863823
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 56
Format: 210 x 282

DESCRIERE

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?... și alte 10 întrebări fantastice

Adina Rosetti

Știți voi oare că a fost o vreme când prințesele se îmbrăcau în gri din cap până-n picioare? Până într-o zi când o prințesă mică, Isabel Clementina Hermione pe numele ei, a rupt o floare roz... Și oare știți că, deși mănâncă de obicei scoarță de copac sau Sufleu de Voinic, zmeilor le plac tare mult dulciurile? (Sper să nu afle că v-am zis, nu vor în ruptul capului să recunoască!)

Și știți ce se întâmplă cu un broscoi pe care nu-l pupă nicio prințesă? De ce dragonii nu pot locui la bloc?

Toate astea și multe alte informații năzdrăvane și foarte utile le veți afla citind această carte.

 

Mai multe întrebări și curiozități din carte:

Credeați cumva că polonicele vin din Polonia? Ei bine, vă înșelați amarnic, din cartea asta veți afla adevărul adevărat: „polo­nicele vin din Polonicia, o ţară aflată foarte aproape de Crângul Cuţitelor de Bucătărie, Lunca Linguriţelor de Argint și Îndepărtata Provincie a Furculiţelor Ascuţite. În Polonicia se află cea mai mare fabrică de polonice și cel mai mare cazan de supă din lume. Locuitorii Poloniciei se numesc polonicari (sau polonicieni) și toți se îndeletnicesc cu fabricarea polo­nicelor.”

Și știți de ce spiridușii au note mici la matematică? Asta e simplu, cred că ați ghicit deja: „de neastâmpăraţi ce sunt! (De altfel, un spi­riduş cuminte nu ar fi bun de nimic. Cum ar mai putea el să ţopăie toată ziua, să fie în mai multe locuri în acelaşi timp şi să ştie secretele tuturor?)”

Citiți cartea și veți afla răspunsuri la multe întrebări pe care cu siguranță vi le puneți adesea (de pildă, de ce le trebuie balaurilor atât de multe capete?) 

E o carte foarte utilă, veți vedea. Găsiți aici și câteva rețete interesante, cum ar fi Sufleu de Voinic (rețeta rapidă), specialitatea casei la restaurantul „La Marele Căpcăun“.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0349 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.